Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Hurtigt värre!

Av Sofie - 14 mars 2008 21:08

Igår var jag lite hurtig så jag fick för mig att baka. Pizzabullar blev det. Tänkte att det blir schysst mellis till hungrig unge som just kommit hem från dagis. Idag fick han smaka. Och han tyckte om! Så det blir nog att baka det fler gånger, om jag skulle råka orka någon dag. Idag har jag varit hurtig igen, fast på andra vis. Gym på förmiddagen, och det gick sådär. Kände mig lite stressad pga möte på AF, men jag kämpade ihop 3,27 km på löpbandet i alla fall. Ganska nöjd. Har även varit duktig och plockat i köket och diskat. Vadan denna hurtighet? Jag kanske har feber.. Mötet på AF gick bra. Ska till nästa onsdag försöka komma på något ställe för mer arbetsprövning. Spännande! Synd att man inte har den blekaste aning om vart man kan vara... Kom gärna med förslag till denna aningslösa stackare. Det är inte lätt att vara snudd på hjärndöd.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se