Direktlänk till inlägg 5 mars 2008

Hurtbulle!

Av Sofie - 5 mars 2008 15:53

Idag har jag nog åkt buss med Kirunas mest galna busschaufför.
Hon gjorde flera helt tokiga omkörningar, och mitt i centrum var hon tvungen att börja backa för hon höll på att köra på en stolpe. Helt tokigt. Men jag kom fram i ett stycke, och kunde gå på gymmet!

Jag har varit nästan sådär äckligt hurtig idag.
Först 3 km på löpbandet, sen styrketräning i 40 minuter och sen stretchning på det förstås. Sen tog jag en promenad hem! Det blev en lång promenad. Först hem och hämta kälke, sen till dagis och hämta barn och sen hem igen. 64 minuter tog det innan jag var hemma och kunde pusta ut. Jag har faktiskt lite ont i benen.

Det var nästan helt tomt på folk på gymmet!
I motionsavdelningen var vi bara 4 stycken, och sen var jag ensam med en tjej och en gubbe inne på gymmet. Gissa om det var lugnt och skönt. Och vi höll oss alla i olika delar, så det var nästan som att vara helt själv på gymmet. Riktigt nice!

I omklädningsrummet var det en invandrarkvinna som var där med 5-6 ungar. Jobbiga ungar. De sprang omkring överallt och var aldrig tysta. De slog varandra så de började böla och yla. De hade en Coopkasse full med lösgodis och chokladkakor och skorpor och bullar som de åt ur med jämna mellanrum, vilket resulterade i ett berg med smulor just vid mina fötter. Lagom kul. Det knastrade när jag gick till duschen. På väg tillbaka så lyckades jag undvika alla smulor, som tur var, men det var bara för att alla ungar stod i vägen.

Ungar är jobbiga. Utom de som jag känner, såklart. Vilken tur att det har blivit precis så, haha!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

5 mars 2008 19:53

Jag tykcer busschufförer är för det mesta galna och framförallt sura=)

http://smultronet1.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se