Alla inlägg under februari 2008

Av Sofie - 5 februari 2008 17:50

Jag behövde muntras upp idag, så jag fick tips om denna roliga typ. Jag vet inte när jag skrattade såhär mycket senast! Så tack för hjälpen.

Och jag måste ju såklart dela med mig. Enjoy:

ANNONS
Av Sofie - 5 februari 2008 16:36

Igen. Fan. Jag är så less.

ANNONS
Av Sofie - 5 februari 2008 14:30

Jag tänkte skriva ett litet inlägg, men så tänkte jag att "äh. vem bryr sig?"

Av Sofie - 4 februari 2008 20:38

Det var så roligt, jag måste skratta...

Idag när jag ilade iväg som en skållad gris(?) till dagis för att hämta barnet så kunde jag bara inte hålla mig för skratt.
Där gick jag, dragandes på en alldeles väldans tom kälke när jag mötte en man som också gick med en väldans tom kälke.
Det kändes verkligen sjukt. Som att vi var två psykfall som var ute och rastade våra små kälkar eller nåt.. Jag kunde bara inte låta bli, utan började garva. Han kastade nog en misstänksamt öga åt mitt håll tror jag...

Håhåjaja. Ibland är man ganska sjuk i huvudet.

Av Sofie - 4 februari 2008 20:34

Igår var vi på "kalas" för att fira styvmodern som fyllde år (29 igen va?). I brist på pengar så bakade jag kladdkaka istället och gav henne en bukett vita rosor. Hon sa att såna presenter (kakorna) är ju de bästa, så jag slapp ha dåligt samvete över det i alla fall :)
Adrian charmade alla, som vanligt, och han trivdes lika bra som alltid hos moffa.

Sen är det nog bara Marias födelsedag kvar i februari. Tur att så få fyller år när det är så ont om flis.

Gym

Av Sofie - 4 februari 2008 13:55

Efter en tids frånvaro har jag nu återvänt från de.. mindre levande. Helt död har jag såklart inte varit.

Har ganska nyss kommit hem igen efter ett härligt pass på gymmet. Jag var dit i lördags också, men då i sällskap av Evelina istället för Roger. Nästa gymbesök är planerat till onsdag. Wonderbar!

Ooh, jag måste bara berätta!
Idag hämtade jag ut mina nya byxor som jag beställt från H&M. Jag kan stolt meddela att jag har gått ner en klädstorlek! När jag öppnade paketet kastade jag ett skeptisk öga på byxorna - de såg ju så små ut! Smått deprimerad tänkte jag att dem får jag aldrig på mig. Men JO! Här har vi ett genuint "halleluja moment". Fan vad jag är glad!
Måste mäta lite här och där också, det har jag inte gjort på länge. Se om man har krympt nån centimeter eller så. Eller jag kanske inte vågar.. Jag väntar några dagar, så jag inte förstör detta glädjerus. Nåja.

Annars är allt väl. Inte mycket händer här.
Jag är ju utan sysselsättning nu igen, så jag är "ledig". Ska till min AF-tant imorgon och se vad hon har att säga. Kanske har hon kommit på nån rolig idé om vad man kan pyssla med om dagarna.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nog.. göra nåt annat.

Av Sofie - 1 februari 2008 10:52

Jag är ju medlem på en jättebra sida där man kan registrera sin träning och allt möjligt. Igår upptäckte jag att man kan registrera "Wii Sports" som träning! Hehe. Nu kommer jag få ihop många minuter träning ;)
Jag har stoppat upp ett likadant mål för februari som jag gjorde för januari. Fast för januari stoppade jag 300 minuter som mål, i februari har jag stoppat 600 minuter. Imorgon är nästa gymbesök planerat.

Fick lite träning imorse, så nu har jag redan 35 minuter träning registrerat!
Först var det ju rask promenad till och från dagis. Att dra ca 15 kg (kälke +barn) i ungefär 6 cm lössnö är inte det lättaste som finns.
Sen när jag kom hem skottade jag gården (lite för att vara snäll med Roger, men mest för att få räkna minuterna till träningen hehe). En bra start på dagen! Sen åt jag en välförtjänt frukost.

Har även hunnit med en snabb dusch och en Betapet på morgonkvisten. Som vanligt förlorade jag i Beta (dääm jo), men det är så förbenat roligt ändå.

Nu ska jag jobba vidare. Sista dagen idag, och vi slutar visst redan 12 idag!

Av Sofie - 1 februari 2008 10:48

För två dagar sen läste jag ut en bok som jag började läsa för ungefär ett år sen! Det är tragiskt vad jag lite jag läser nuförtiden. Det är inte som förr, när jag kunde plöja igenom fem böcker i veckan! Men jag ska ta tag i det där nu. Håller för tillfället på att läsa två böcker nu, och ska nog börja med en tredje. Jag läser alltid flera böcker åt gången.

En bok läste jag dock ut på nån timme bara, men det var ju mest teckningar i den bara. Emma Hambergs nya.. vad hette den.. "Det är insidan som räknas, men vem fan vågar chansa?" eller nåt sånt. Skitkul, som vanligt!

Nä, mer tid för läsning!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se