Alla inlägg under februari 2008

Av Sofie - 10 februari 2008 09:13

Igår var jag som sagt uttråkad som aldrig förr. Och eftersom det inte blev att gå på gymmet i fredags beslöt jag mig för att prova att träna hemma, mest för att fördriva lite tid. Slet fram min matta och mina hantlar och körde på. Och jag har tamejtusan träningsvärk idag! Känns härligt. De senaste gångerna på gymmet så har träningsvärken uteblivit, och sjukt nog har jag saknat det litegrann. Jag har en träningsvideo hemma, som jag fick som premie vid en prenumeration, som jag känner mig lite sugen på att testa. Men det får bli en annan dag. Kanske imorgon, om det nu inte skulle bli gym då heller av någon anledning. Nu måste jag försöka skrapa fram frukost. Adrian var snäll och lät mig sova till 9 i alla fall. Jag var som vanligt trög och fattade inte att gå och lägga mig i bra tid..

ANNONS
Av Sofie - 9 februari 2008 18:10

Det var ju så det hette. Kom bara ihåg att det började på A... 1000 tack!!!!

ANNONS
Av Sofie - 9 februari 2008 17:35

Det är ett ord jag inte kommer på.

Vad heter det när man gör så att ett ord ser likadant ut, oavsett vilket håll man ser det ifrån? Jag menar, när man skriver exempelvis ordet "hej" och skriver det så att det står "hej" även när man vänder ordet upp och ner.

Är det nån som fattar vad jag menar? Jag vet ju vad det kallas, men det trivs alldeles för bra i bakhuvudet och vill inte komma fram.

Ja, jag vet - jag är verkligen HELT värdelös på att beskriva saker.

Av Sofie - 9 februari 2008 15:46

Idag har jag tråkigt. Och då menar jag tråååååkigt. Så tråkigt att jag har underhållit mig själv med att tvätta kläder, rensa i köket och raka benen. DÅ har man tråkigt, gott folk. Bleh.

Har dessutom en lite lagom förkyld unge som gnäller konstant, och som får stackars mamman att gå i taket ungefär var femte minut. Bleh igen.

Ska trösta mig med lite Melodifestival ikväll. Då kanske det känns bättre en stund.

Ska snart försöka sno ihop nån form av middag också. Bleh bleh bleh!

Av Sofie - 8 februari 2008 18:34

Jag har ett problem. Ett enormt sådant, och det är inget jag direkt vill blogga om.. Men! (Det finns alltid ett men.) Jag måste få ur mig lite och nån kanske har nåt råd till mig?

Jag vill inte göra någon ledsen. Aldrig. Ni som känner mig vet att andra kommer först, jag tänker på mig själv sist. Men det kanske är det som är problemet. Kanske mår jag bättre om jag tänker på mig själv nångång?
Jag vill verkligen inte göra någon ledsen. Men jag är less på att själv vara ledsen.

Grejen är ju att jag inte vet vad jag vill. Jag vet inte vem jag är eller vad jag vill. Samtidigt gillar jag tanken på att inte vara samma person längre, för gamla Sofie var ändå bara skräp. Jag vill inte slösa bort mer av livet på att må dåligt. Jag är allvarligt less. Det får räcka nu!

Men hur tar man reda på vad man vill, och vem man är? Måste jag leta reda på svaren själv och famla i mörker, eller finns det någon som kan hjälpa mig?
Hundra tankar snurrar i mitt huvud hela tiden. Samtidigt vet jag ingenting. Jag kan inte koncentrera mig på någonting, och jag är bara förvirrad, ledsen och arg. Jag orkar inte mer.

Av Sofie - 8 februari 2008 17:54

Det var ju tänkt att jag skulle masa min breda rumpa till gymmet idag, men så blidde det icke. Den här stressmagen tar kål på mig!
Nå, får vi vara friska och krya så blir det gymmet på måndag istället. Det går ju magsjuka på dagis (som vanligt) och med min j-vla tur så blir jag väl sjukast av alla.

Det kändes jättetrist att inte kunna gå på gymmet idag. Jag har nästan blivit beroende. Jag får trixa med hantlar och grejer hemma istället. Bättre än ingenting!

Av Sofie - 8 februari 2008 12:35

Jag lägger tydligen in för mycket videor, och skriver för lite. Därför, kommer här ännu en video! Ha så kul!

Av Sofie - 8 februari 2008 12:29

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se