Alla inlägg under februari 2008

Av Sofie - 20 februari 2008 12:44

Jag får inte Adobe Flash Player att fungera som den ska, och det stör mig. Massor med roliga applikationer på Facebook funkar inte därför, och jag kan inte se bildspel på Aftonbladet och därmed mätta min nyfikenhet på diverse kändisar. Jag vet, jag har faktiskt inget liv.

Har spenderat morgonen med att ligga och läsa.
"Kyss Dem Inte Farväl" av Allison Dubois. Känner du igen namnet? Jepp, det är henne och hennes upplevelser som serien "Medium" är baserad på.
En mycket bra och intressant bok! Den "Andra Sidan" har alltid fascinerat mig. Efter allt jag har varit med om så tror jag verkligen att det finns ett liv efter döden och att man kan se och kommunicera med andar.
Du får väl tycka att jag är störd om du vill det.
Till diagnosen på "Schizotyp Personlighetstyp" (diagnosen som jag fick för massor med år sedan, men som jag ändå inte hade på riktigt för att jag var för ung) är ett av kriterierna att man tror på det övernaturliga/klärvojans och liknande.
Helt sjukt i sig tycker jag, för hur många är det inte som tror på sånt? Är alla dessa människor en smula schizotypt personlighetsstörda då?

Hittade detta precis:
"Schizotyp personlighetsstörning är en personlighetsstörning som karaktäriseras av ett behov av social isolering, udda beteende och tänkande och ofta okonventionella föreställningar som att ha ett extra sinne och liknande. Kallades tidigare för bl.a borderline schizofreni och pseudoneurotisk schizofreni."

Hah! Löjligt.
Vem har inte lyssnat på sin inre röst någongång?
Vad är det som säger att din intuition inte är ditt sjätte sinne?
Alla har väl varit med om något som de inte riktigt kan förklara?

Nå, nu ska jag sluta babbla.

ANNONS
Av Sofie - 20 februari 2008 10:44

Jag har ett problem. Ett konstigt problem, och jag har haft det så länge jag kan minnas.

Somnar jag till en stund på kvällen så börjar jag må illa. Så fruktansvärt illa. Ibland känns det som att jag måste gå och kräkas, men som tur är så har det inte blivit så illa ännu.

Vad kan detta bero på?
Att somna till en stund på dagen är inga problem. Varför börjar jag må så illa av att sova en liten stund på kvällen???

ANNONS
Av Sofie - 19 februari 2008 13:17

Jag har funderat och funderat, men jag har INGENTING att skriva om. Jag menar det. Inte nåt. Det är helt tomt i huvudet. Jag orkar inte skriva om dagislämningar som bara är underbara för ett visset mammahjärta. Jag orkar inte skriva om hur jag känner mig som världens sämsta mamma. Jag har ingenting åt er nu.

Thank you. Come again!

Av Sofie - 18 februari 2008 08:38

Detta är ju helt sjukt! Bokstavligt talat. Det går magsjuka på dagis IGEN! Tar det aldrig slut??

Av Sofie - 17 februari 2008 20:46

Adrian ville kliva upp vid 6-snåret idag också. Han tänder lampan och ska läsa sin förbenade Bamse-bok.
Som tur var så var Roger snäll idag, och gav mig sovmorgon till klockan 10. Sen fick jag frukost på sängen! Sjukt mysigt, fast lillNorman trängde sig på och åt upp halva min frukost. Nåja.

Vi dumpade Adrian hos faster Sussi en stund idag och åt middag ute på Thai Take Away. Jag åt samma som jag alltid tar. Det är ju så gott med kyckling och risnudlar och allt vad som finns däri.
Skönt att få vara barnledig en stund ju!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Imorgon är det tillbaka till verkligheten med väckarklocka och dagislämning och gud vet vad. Har dock bestämt mig för att gå och simma på förmiddagen. Jag längtar!

Av Sofie - 16 februari 2008 21:30

Vad hände? Med Carolas och Andreas biljett till Globen alltså. Jag var helt säker på att de skulle gå direkt till final! Men Andra Chansen är inte fy skam. Då kanske man kan spana på söt-Andreas när han är i stan, hehe. Rongedals bidrag var förstås inte helt dåligt, jag har bara lite svårt för fals(k)ett. Nå, min Sanna gick ju vidare till final. Yay!

Av Sofie - 16 februari 2008 20:50

Fan. Efter att ha klagat på Carola måste jag erkänna att jag har röstat på hennes och Andreas Johnsons bidrag. Men även på Sanna Nielsens förstås. Jag föredrar att tänka att jag har röstat på Andreas, inte Carola. Men låten var faktiskt okej. Jag tror att den kan ha en chans. Men Andra Generationen? Vad tusan var det? Går den låten vidare kommer jag att skämmas. Hjälp alltså.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se