Alla inlägg under februari 2008

Av Sofie - 22 februari 2008 10:45

Det har snöat massor inatt. Säkert en dm lössnö låg det på backen när vi skulle knata till dagis. Jag måste säga att det är det jobbigaste jag har varit med om på länge. Först att plumsa i lössnö.. det är ju lagom lätt. Sen att dra på en extra tung kälke plus att bära ett blöjpaket i andra handen.. Jag har ju kört ett träningspass idag redan! Puh!

Av Sofie - 22 februari 2008 10:32

Adrians... ja, vad blir det... tremänning? Sötare än socker i vilket fall som helst. Jag fick precis diabetes tror jag.

Av Sofie - 21 februari 2008 11:53

Jag har varit hyffsat produktiv såhär på förmiddagen. Sen om jag har gjort vettiga saker, det behöver vi inte prata om...

Jag har hängt tvätt och dragit igång en ny maskin. Måste komma ihåg att hänga upp kläderna innan jag åker iväg till sjukhuset..
Jag har spelat Guitar Hero III och vann i en battle mot Tom Morello på expert! Känner mig stolt nästan.
Jag har fixat upp  nya fönsterlamor i köket, och hängt de gamla fönsterlamporna i vardagsrummet istället. Och kopplat in alla fönsterlamporna till fjärren, så nu funkar alla utom en.
Jag har duschat och blivit ren. Ska ju ut bland folk..

Ska till sjukhuset och träffa min nya tant från Malmfältens (Psyk)iatri. Jag gillar den här nya. Vi ska försöka gräva fram lite minnen från min barndom bland annat. Kan bli spännande! Jag vill minnas saker.

Av Sofie - 21 februari 2008 08:13

Fem minusgrader, en dunjacka och att dra en unge på kälke - det är ingen bra kombination. Vill du däremot bli svettigare än svettigast funkar det utomordentligt bra. Ändå hade jag bara en t-shirt under jackan! Blää, vad jag hatar att svettas. Förutom på gymmet, då SKA man ju svettas! Så det så.

Bara ordet är ju äckligt. Svett. Svett!

Nog snackat om svett nu. Urk.

Av Sofie - 20 februari 2008 21:23

Jag fick nyss stryk på hög nivå av Emma, när vi spelade Guitar Hero III. Kan bero på att jag spelade på expert och hon på medium, men vem vet? Hon ville spela 'gaylåten' och jag såg säkert ut som ett frågetecken för jag fattade då ingenting. Plötsligt hittade hon låten. Paint it black var det hon menade! Gaylåten my ass. Bara typ en av de största klassikerna som finns. Min syster är rolig. Och ung. Jag känner mig gammal idag.

Av Sofie - 20 februari 2008 17:36

Bara för att strö salt i mina jag-har-varit-dålig-och-inte-tränat-idag-sår så blev det middag på Frasses idag.. Vissa andra lyckligt lottade kan gå på Max och unna sig en god sallad. Jag är avis. Varför finns inte Max här?! Dumma Kiruna som inte har något bra.

Av Sofie - 20 februari 2008 13:38

Jag såg precis trailern för den nya Indiana Jones-filmen. Den bara MÅSTE jag se! Indiana Jones var ju typ min idol när jag var yngre. Den kommer ju såklart inte att vara lika bra som de gamla filmerna, men jag måste ändå se den. Indy rules!

Av Sofie - 20 februari 2008 13:16

Jag hade ju tänkt vara hurtig och duktig och gå och träna eller simma idag. Men har jag kommit iväg? Nä, jag sitter kvar hemma med mitt dåliga samvete som sällskap. Skit också. Äh, nya tag på fredag! Då SKA jag iväg!

Ang. mitt förra inlägg.
Nej, jag känner inte något av det där längre. Jag uppfyller inte längre kriterierna för en sådan diagnos.
En släng av social fobi, visst, men annars mår jag prima!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards