Alla inlägg under februari 2008

Av Sofie - 24 februari 2008 22:19

Ni som inte är lika senila som jag minns säkert att jag för lääänge sedan började sticka på en halsduk. Nu ikväll blev den äntligen färdig! Den har legat i bokhyllan länge länge och om den hade kunnat hade den tittat på mig med bedjande ögon och skrikit åt mig att sticka färdigt någon gång. Men jag är som jag är, och det här med att skjuta upp saker till morgondagen är jag mästare på. Men nu är den som sagt klar. Den är alldeles för bred och kort, men säkert varm och som min första försökshalsduk är den helt okej. Nu vet jag hur man inte ska göra!Nu måste jag köpa nytt garn. Jag ska sticka en mössa.

ANNONS
Av Sofie - 24 februari 2008 13:07

De säger att man ska dricka mycket vatten varje dag. Ca 2 liter. Jag dricker aldrig så mycket vatten. Jag dricker knappt vatten överhuvudtaget, fast jag vet att jag borde. Undantaget är väl då jag tränar, då det faktiskt slinker ner ungefär två liter. Nä, jag är en mjölkmänniska. Jag har alltid älskat mjölk och kommer alltid att älska mjölk. Mjölk passar till nästan allt. Särskilt när jag äter popcorn blir jag sugen på mjölk, av någon skum anledning. Roger sa idag att jag nog kommer dö av mjölkförgiftning. Kanske inte helt omöjligt. Jag tycker synd om alla som inte kan dricka underbar lättmjölk!Nä, jag har inget vettigt att skriva om. Nu ska jag försöka få Adde att somna. Adjö.

ANNONS
Av Sofie - 24 februari 2008 07:35

Jag har ett avlägset minne av något som jag tror heter sovmorgon. Kanske har jag läst om det någongång, jag minns inte riktigt. Tydligen så ska man få sova en lite längre stund på morgonen. Tufft. Jag ska se om jag kan få tag på en sån där.. vad hette det nu... just ja, sovmorgon!

Av Sofie - 23 februari 2008 20:31

Melodifestivaldags igen. Härligt! Men än så länge vet jag inte om jag hört nåt jag gillar ordentligt. Är det bara jag som tycker att Patrik Isaksson påminde om Anders Lundin?

Av Sofie - 23 februari 2008 10:03

Jag får inte ut 'Superhero' ur skallen. Inte hjälper det att jag numera har den som ringsignal på mobilen heller *asg* Men den är ju bara så bra! Ville egentligen ha Craig Christ som ringsignal, men jag får inte hem den. Dumma dc. Snart kommer nog Stephen Lynch till mig i drömmarnas värld och spelar Superhero hela nätterna igenom. Jag får den verkligen inte ut ur skallen.

Jag har nästan lyckats återvända från de döda nu. Det har varit en jobbig morgon, men det är tur att man kan halvslumra i soffan medan ungen befinner sig i barnprogramskoma och tittar som förhäxat på Musse. Jag har spelat in kanske sex olika Musses Klubbhus, som man kan växla mellan och därmed hålla ungen tyst och glad länge! Att köpa en inspelningsbar box var nog världens kanske bästa idé. Go comhem!

Järnspikar! Här hade jag mentalt ställt in mig på att krossa min evige motståndare i Betapet, men så kommer man inte in på sidan! Jag som hade förberett med psykningar och t.o.m utsett ett krigsrop men så går allt i stöpet. Sablar!

Av Sofie - 23 februari 2008 07:34

Istället för att spendera morgonen med att titta på Musses Klubbhus så har jag läst. Nog för att Musse är helt okej, och klart bättre än Pingu, men det är ändå begränsat roligt med barnprogram. Jag har läst ut boken av Allison Dubois och har nu börjat med 'En desertörs bekännelse' av Joshua Key. Den handlar om en soldat som fick nog av kriget i Irak, och som under sin permission flyr till Kanada. Det är en bra och intressant bok. Jag längtar tills jag får läsa mer.

Av Sofie - 23 februari 2008 06:41

Man blir ju faktiskt galen för mindre. Under vardagarna så får man bokstavligen slita upp ungen ur sängen när klockan ringer, men så fort det blir helg så ska han upp tidigare än.. djävulen själv! Klockan visade 6.22 när han ville upp idag. Härliga tider.. Inte. Här hoppas man på att få sovmorgon men får kliva upp 20 minuter tidigare än vanligt. Skit.

Av Sofie - 22 februari 2008 12:39

If I could be a superhero
I would be awesome man
I’d fly around the world fighting crime
According to my awesome plan
And if I saw criminals trying to lie
Hurting other people and making them cry
I’d haul them off to jail in my awesome van
 Cause I would be awesome man

Now, Some criminals want you to be a criminal
And they offer you things like drugs, alcohol
But we know what to do, kids
We just say No

If I could be a superhero
I would be Drug-Free boy
Telling the world of the evils of drugs
And all of the lives they destroy
Well I would take all the junk
He’s getting so high
With their needles and bongs
And their sticks made of tye
As I burn them alive I would squeal with joy
Because I would be drug-free boy

If I could be a superhero
I'd be Immigration dude
I’d send all the foreigners back to their homes
For eating up all of our food
And taking our welfare and best jobs to boot
Like landscaping, dishwashing, picking our fruit
I’d pass a lot of laws to get rid of their food
 Cause I’d be Immigration Dude

Kids, You can make up your very own superhero
If you could, Who would it be?

If I could be a superhero
Would you be justice guy
Making sure people get what they deserve
Especially women who lie
Like if a wife left her husband
With three kids and no job
To run off to Hawaii
With some doctor named Bob
You can skin them and drain them of blood so they die
Especially Bob
Then you would be justice guy

Or you could be more sutle
No, I didn’t mean to be vague
Give her the mad cow disease
Let him die of the plague
As long as they suffer for their terrible lies
Especially Bob
Then You would be Justice Guy
Yes then you would be a super hero like me

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se