Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Att prova på

Av Sofie - 29 februari 2008 20:14

Jag har kommit fram till att jag vill lära mig en himla massa saker. Jag har också kommit fram till att det finns inte tillräckligt med varken tid, ork eller barnvakter för att lära mig en himla massa saker. Trist som tusan!

Så långt bak jag kan minnas så har jag velat lära mig att spela piano. Det är en grej som är med på min saker-jag-måste-göra-innan-jag-dör-lista. Jag SKA äga ett piano, och jag ska fanimej kunna spela på det också.

Jag har alltid velat testa nån kampsport, men jag har inte vågat. Samma med att träna boxning. Hade varit roligt att testa i alla fall!

Jag hade velat prova på bågskytte igen. Det tyckte jag om, och jag var t.o.m ganska duktig på det!

Jag vill lära mig att spela gitarr.
Jag vill prova spela hockey. Jag vill bergsklättra, trots att jag är höjdrädd.

När jag var yngre ville jag bli pilot. En löjlig dröm, men varför inte?
Tydligen ville jag bli optiker också, av nån jävla outgrundlig anledning. Nej tack. Men arkeolog eller paleontolog.. Vad hände med mina drömmar egentligen?

Det är så mycket jag vill prova, men som jag aldrig vågat. Den förbannade rädslan har satt stopp för så mycket. Jag blir nästan arg när jag tänker på det. Jag vill leva.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

29 februari 2008 20:39

Det är ju inte försent att testa saker. Du är ju fortfarande ung och man behöver inte göra allt på en gång utan göra en sak i taget. Tills slut vågar man mer och mer.

http://smultronet1.blogg.se

 
Ingen bild

peka

1 mars 2008 15:18

Jag har oxå alltid velat lära mig spela piano! men mamma tyckte dey var för dyyrt å göra det.. och jag ville oxå bli arkeolog..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se