Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Uppdatering

Av Sofie - 27 februari 2008 20:38

Efter diverse påtryckningar ska jag försöka skrapa ihop nåt inlägg eller två. Folk vill tydligen ha något att läsa!

Vad har jag haft för mig de senaste dagarna då? Få se...

I måndags var jag duktig och kom iväg till gymmet igen, efter en liten svacka. Men det gick fint, och jag kom faktiskt 3 km på 25 minuter. På löpbandet alltså. Framsteg är alltid kul. Och det är ett ganska stort framsteg. Förr kunde jag knappt springa fem meter utan att få jordens hjärtklappning och jag blev andfådd som aldrig förr. Seriöst alltså. Jag är verkligen otränad!
Kör var det ju på måndag också. En ny sång igen! Himla kul. Och nu har folk börjat känna igen mig, och det är också roligt. Tror det var sju personer eller nåt som hejade glatt när jag kom hehe.

Tisdag.. Vad gjorde jag då?
Jo, just ja, jag var ju till min AF-tant! Hon tyckte att jag såg trött ut, och vi pratade lite om hur jag mår. Vi kom fram till att det blir inte nån mer arbetsträning för tillfället. En paus på nån månad eller så, och sen blir det mer arbetsträning när Malmfältens Psykiatri ger klartecken. Känns bra, och funkar alldeles utmärkt för min del.

Och så är vi framme vid idag.
Jag har varit duktig och gått på gymmet idag igen! 3,15 km på löpbandet idag. Känns riktigt bra.
Funderar på att åka till Stockholm med mamma till sommaren och springa (eller snarare promenera/småjogga) Tjejmilen. Det hade varit skoj!
Är lite sugen på Vårruset i maj också, i Luleå. Men jag får se.

Storhandlat på Coop har jag gjort idag också. Det tog lääänge, och dyrt blev det också. Hittade ju såklart fler böcker på bokrean... Allt som allt gick det på 1747 kronor. Huja huja.

Nu måste jag börja läsa alla nya böcker!

 
ANNONS
 
Ingen bild

amanda

3 mars 2008 16:37

när jag och pappa storhandlar brukar det kosta 3-4 tusen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se