Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Världens godaste glass!

Av Sofie - 15 februari 2008 20:27

Alla Hjärtans Dag i alla ära, men det är trots allt ett kommersiellt påhitt. Kärlek och omtanke borde man visa åt alla, varenda dag. Man kan aldrig säga, eller höra, "jag älskar dig" för många gånger!

Nå, trots detta önskade jag mig faktiskt två saker, som jag också fick, på Alla Hjärtans Dag. En sovmorgon och en helkroppsmassage! Sweet. Hellre sådana presenter än nåt fånigt massproducerat kort och nån liten pryl.

Kvällen spenderade vi framför tvn, med världens godaste glass i nävarna (eller snarare munnarna). ÄNTLIGEN har jag fått tag på glass från Ben & Jerry! Lyssna bara på det här: "Vanilla Ice Cream with chunks of Chocolate Chip Cookie Dough". Hur gudomligt låter inte det?
Visst, det måste vara världens dyraste glass (52 SPÄNN FÖR EN HALVLITER!) men så måste det också vara världens godaste. Vi rååååkade köpa en till sort idag. Chokladglass med browniebitar i. Heaven!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

15 februari 2008 22:24

har sett såna många gånger, tänkt köpa..men inte gjort det. och nu tål jag ju inte! dumma jag. tur att glass inte är min favoritsak att äta..

 
Mikael

Mikael

16 februari 2008 08:10

Sorry, men du har faktiskt lite fel där. Världens godaste glass finns på "Lejonet och Björnen". Deras champagne sorbet får vem som helst att smälta!

http://www.bjarbo.net/blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se