Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Skitungar

Av Sofie - 15 februari 2008 19:55

Vad är det med folk och deras oförklarliga oförmåga att säga åt sina barn på skarpen?

Man är inte världens sämsta morsa eller farsa om man ryter lite åt ungen när denna inte kan uppföra sig. Jag tvekar då inte att säga åt Adrian ordentligt när vi är någonstans och han gör något han inte får, även om det innebär att jag får ett par kritiska blickar kastade åt mitt håll. Det är min unge, och han ska lära sig hur man beter sig och vad man får och inte får göra!

Som idag på badhuset t.ex Jag kommer ner efter ett (halvdåligt) pass på gymmet och möts av två ungar som busar och skriker och springer omkring och stör alla. Ena ungen (som jag tror hette Samuel.. eller skitunge.. nåt på "S" i alla fall) springer omkring och skriker och är andfådd och med jämna mellanrum stannar han till hos sin mamma som plockar fram hans ytterkläder.

Störande Skrikig Skitunge (SSS): -"AAAAAHHHHHHHH!!!!!"
Mesmamma: -"Samuel, kom nu och klä på dig."
SSS: -"NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!" (springer iväg och kommer sen tillbaka)
Mesmamma (med sin allra lenaste sammetsröst): -"Spring inte omkring sådär. Kom nu."
SSS: -"AAAAAAHHHH! NÄÄÄÄÄÄ!!!!!" (springer iväg och kommer sen tillbaka)
Mesmamma: -"Snälla Samuel (eller skitunge.. whatever), kom och klä på dig nu."

Nu har jag hunnit klä av mig och går till duschen. När jag kommer tillbaka är de, äntligen, borta.
Va fan? Undra varför ungen håller på sådär?
Han kommer att vara JÄTTEROLIG att tas med när han är 15, jag lovar.

Jag är så less på mes-päron. TA TAG I ERA UNGAR OCH LÄR DEM LITE VETT FÖR 17!!!!!!!!!

 
ANNONS
 
Mikael

Mikael

16 februari 2008 08:09

Och med tanke på att det var på badhuset är det ju tämligen enkelt att trycka ner ungen under vattnet ett par gånger, då brukar de få en akut önskan om att gå hem *hehehe*

http://www.bjarbo.net/blog

 
Ingen bild

zappalainen

16 februari 2008 12:42

grumpy old Sofie? He he

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se