Direktlänk till inlägg 8 februari 2008

Det känns hopplöst nu.

Av Sofie - 8 februari 2008 18:34

Jag har ett problem. Ett enormt sådant, och det är inget jag direkt vill blogga om.. Men! (Det finns alltid ett men.) Jag måste få ur mig lite och nån kanske har nåt råd till mig?

Jag vill inte göra någon ledsen. Aldrig. Ni som känner mig vet att andra kommer först, jag tänker på mig själv sist. Men det kanske är det som är problemet. Kanske mår jag bättre om jag tänker på mig själv nångång?
Jag vill verkligen inte göra någon ledsen. Men jag är less på att själv vara ledsen.

Grejen är ju att jag inte vet vad jag vill. Jag vet inte vem jag är eller vad jag vill. Samtidigt gillar jag tanken på att inte vara samma person längre, för gamla Sofie var ändå bara skräp. Jag vill inte slösa bort mer av livet på att må dåligt. Jag är allvarligt less. Det får räcka nu!

Men hur tar man reda på vad man vill, och vem man är? Måste jag leta reda på svaren själv och famla i mörker, eller finns det någon som kan hjälpa mig?
Hundra tankar snurrar i mitt huvud hela tiden. Samtidigt vet jag ingenting. Jag kan inte koncentrera mig på någonting, och jag är bara förvirrad, ledsen och arg. Jag orkar inte mer.

 
 
Ingen bild

Ninni

8 februari 2008 19:23

kanske ska prata med nån proffstyp?ungar märker ju om man mår dåligt och ..nä inge kul :(

 
Ingen bild

Katja

8 februari 2008 22:17

Har du nåt intresse? Nåt du gillar, skulle vilja testa? GÖR det! Läs nån kurs i nåt, börja dansa, om du gillar det, lär dig nya saker! Jag mådde rätt dåligt, fast jag inte fattade det själv när jag jobbade där jag jobbade innan. Nu när jag pluggar, mår jag så himla mycket bättre! Det är så kul att lära sig nya saker! Så kul att träffa nytt folk, som inte vet hur man egentligen är. Man kan bli en glad person inför dem!

 
Ingen bild

Katja igen

8 februari 2008 23:02

Glömde säga, självförtoendet får sig en kick när man lär sig nya saker!

 
Ingen bild

Jennie

9 februari 2008 10:11

Jag tror helt på att du måste börja tänka på dig (o familjen) i första hand. Ni ska först och främst må bra. Lär dig att säga nej, gör prioriteringar som är bra för er och får er att må bra. När man själv mår bra kan man börja tänka på andra.
Börja smått. Ta fasta på den första saken som du tänker på och är missnöjd med. Hur kan du förändra det till det bättre? Vad ska du göra? Finns det ngn som kan ge draghjälp? När du är klar och nöjd med den så ger du dig på nästa.
Små steg tror jag på....är det för mkt så känns allt bara för mkt o så ids man inte göra ngt alls o mår sedan därefter.
Kämpa på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards