Alla inlägg under januari 2008

Av Sofie - 1 januari 2008 13:39

Det nya året är här! Härligt!

Min lilla gubbe missade tolvslaget. Han sov som en liten gris, men vaknade vid 00.30 när allt var över.
Jag måste säga det att det här är ju ett toppenställe att bo på när man har barn! Jag fattar inte hur folk har råd, men MÅNGA raketer har avfyrats och inga små pjäser direkt. De vackraste raketerna jag någonsin sett, de såg jag i år. Wow alltså!

Roger jobbar nästa nyårsafton. Men då är Adrian så pass stor så då ska jag väcka honom, om han nu sover, och så går vi till backen bakom Lilla Björn och står där och tittar tror jag. Mys. Jag längtar redan!

Undrar vad det här året kommer att föra med sig då.
Förhoppningsvis har jag ett jobb innan året är slut. Ett riktigt jobb. Jag vill tjäna egna pengar! Jag vill göra nån nytta. Hoppas jag kan hitta ett jobb som jag älskar. Lite mycket begärt av lilla Kiruna kanske..

Jag blir halvvägs till 50 detta år. Roger blir 29. Adrian blir 3. Vad gamla vi håller på att bli! Vart tar tiden vägen?!

Nä, nu ska jag ta tag i städningen. Känner på mig att jag måste städa i dagarna tre så att det blir städat tills "kalaset".

Adjö, och god fortsättning!
ANNONS

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se