Alla inlägg under januari 2008

Av Sofie - 9 januari 2008 06:50

Jag har fortfarande inte vant mig vid att kliva upp såhär tidigt. Väckarklockan får ringa minst tre gånger innan jag börjar leva.. Sitter nu och äter flingor med gossen. Snart börjar stressen med påklädning.. När jag kommer hem igen ska jag tamejtusan vila en stund. Efter jobbet idag blir det gymmet igen. Då kanske man piggnar till litegrann..

ANNONS
Av Sofie - 8 januari 2008 22:38

Det var skönt med en promenad efter jobbet. Jag har förresten förlängt tiden på jobbet, och jag ska vara där i 3 veckor till. Det känns bra att ha kommit igång med träningen igen. Typiskt att kortet går ut snart.. I min träningsdagbok har jag stoppat upp ett träningsmål för januari 2008. Jag har bestämt att jag ska träna 300 minuter. Jag har tränat 80 minuter och har klarat av 27 procent av mitt mål. Känns bra! För övrigt blev jag än mer sugen på en tatuering när jag läste ninas blogg. Men vad och vart ska man ha den? Nä, nu ska jag göra mig redo för sängen. Måste ju orka upp imorgon också. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 8 januari 2008 14:47

På torsdag åker jag iväg, och kommer hem igen antingen på fredag eller lördag. Jag ska ju på Veras begravning. Make och barn stannar hemma, så hade det inte varit för de tråkiga omständigheterna hade jag nästan velat kalla det en minisemester. Fast jag kommer ju såklart att sakna mina grabbar.. Men vad SKÖNT det ska bli att få sova ostört! Det är nog det jag längtar mest efter. Adrian är inne i en sova-dåligt-period igen.. Zzz.. Han kan vakna till, vilja byta kudde och så somnar han om.. Och så vaknar han igen efter en stund och ska byta tillbaka.. Och somnar sen om igen.. Och så håller det på. Ibland ska han ha vatten. Ibland ska han ha täcke, eller ta bort täcket.. Eller så är det mardrömmar som spökar. Inte mycket sömn får man. Jag är trött.

Av Sofie - 8 januari 2008 14:44

Jag tänkte att jag ska vara lite aktiv idag också. Det var ju så skönt på gymmet igår, så nu har jag fått blodad tand. Igen. Bäst att hålla igång medan man är motiverad.
Jag tänkte ta en promenad hem när jag slutar. Fast nu blir det bara till Coop, eftersom vi måste handla. Men det är ju bättre än ingen promenad alls. Imorgon blir det mest troligt gymmet med mamma igen!

Av Sofie - 8 januari 2008 13:11

Det var skönt att få gå på gymmet igen igår. Det är verkligen 100 år sen sist. Eller 4-5 månader i alla fall. Kanske sex t.o.m Inte bra!
Idag har jag träningsvärk. Det är inte ofta man är nöjd över att ha ont i kroppen, men träningsvärk är ju en sån där bra smärta.

Håret blev bra. Jag är nöjd med både färg och form.
Nu är jag nästan lite rödhårig.
Bild kommer.. nångång. Ska försöka att inte ta sönder kameralinsen med min uppenbarelse.. Jag blir tamejtusan aldrig bra på bild.
Lillasyster är alltid fin, både i verkligheten och på bild. Det spelar ingen roll om hon så är nyvaken, håret är en enda stor knut, sminket är utsmetat i hela ansiktet eller om hon så är ansiktsförlamad - hon blir fan bra på bild ändå.

Ja.. Nu kanske man skulle vara seriös på det hära jåppet. Jåå.

Av Sofie - 7 januari 2008 13:32

Gudars skymning, vad tungt det kändes när väckarklockan ringde imorse! Men det var ju bara att kliva upp.. Ungen var såklart på skrutthumör, han är ju inte van vid att kliva upp denna tid längre.. Men efter lite skrikande och en halv smörgås så blev han ganska glad ändå.

Lämningen på dagis gick bättre än väntat. "Mamma me" klämde han ur sig några gånger, men inga tårar. Skönt. Tänkte nästan att man måste inskola igen, när han har varit borta nästan en månad.

Jag har inte gjort mycket på jobbet. Sitter mest på msn och snackar, och knapprar ihop nån uppgift lite emellanåt.
Har ju förlängt tiden med ännu en timme, så nuförtiden slutar jag 15.00

Idag när jag slutar så ska jag gå till gymmet, för första gången på typ hundra år. Mitt gymkort går ut alldeles snart. Hoppas verkligen att jag ska ha råd att förlänga det på något sätt!
Ska och träna med mamma och mest troligt syster också. Kul!

Linda kommer mest troligt och färgar mitt hår ikväll också. Hade varit najs. Jag är nöjd med min hårfärg, men samtidigt inte. Förändrig är ju bara kul, och skulle man bli missnöjd av nån anledning kan man ju färga om!

Nä, nu ska jag väl vara seriös och fortsätta "jobba". Håller på att skriva fakturor i Excel. Jääääättekuuuul....

Av Sofie - 6 januari 2008 19:05

Nu är julen nästan bortstädad. Känns riktigt skönt måste jag säga. Visst är det mysigt med jul. I december. Nu är det ju länge kvar till julen, det känns bara gammalt att ha julsakerna framme. Jag ledsnar fort. Snart ska vi ta och basta. Det är mysigt att basta tillsammans, hela familjen. Sen ska jag njuta av de sista timmarna i frihet! Imorgon börjar allvaret....

Av Sofie - 6 januari 2008 15:56

Idag har det hänt. Utanför-blöjan-bajsningen. Faktiskt för första gången, konstigt nog.
Jag stod i duschen och var såklart tvungen att snabbt hoppa ut.
Adrian ropade "bajset sönder!" och pekade på sin hög. Haha, ungar är roliga! Sen var man ju tvungen att torka diverse fräsha fingeravtryck och sånt.. Det är myyyysigt med barn!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se