Alla inlägg under januari 2008

Av Sofie - 13 januari 2008 12:14

Jag vet inte hur länge jag har pratat om att börja gå och lägga sig vid lite vettigare tider, men händer det nåt? Nä, inte somnar man innan 00:00-00:30 iaf.. Att man aldrig lär sig. Suck, det kommer bli jobbigt imorgon om jag inte kommer i säng i bra tid ikväll.

Idag fick jag faktiskt sovmorgon. Adrian blåste på till 9:30 faktiskt, och själv låg jag kvar till 10:10 eller nåt sånt. Wonderbar!

Klockan 15 idag är det kalas. Låtsasbroder Calle har blivit 17 så vi ska dit och gratulera. Lite jobbigt att komma dit utan present, men han får sen när pengar har trillat in på kontot.

Nä, om man skulle ta och klämma i sig lite pizza till lunch kanske..

ANNONS
Av Sofie - 12 januari 2008 13:28

Det är alltid så mycket som man vill ha och ha. Aldrig är man nöjd med det man har..

Men en ny soffa vill jag ha. Jag är less på de livlösa soffkuddarna som säckar ihop man sätter sig i soffan.

Längdskidor vill jag ha. Nu har vi ju nära till elljusspåret, men enda färdmedlet är skoter och det ger inte mycket träning och motion.

En cykel vill jag ha, med en sån där cykelvagn till som Adrian kan sitta och slappa i. Man måste ju kunna cykla om somrarna! Plus att det är bra träning också..

Ett piano vill jag ha. Ända sen jag var liten har jag vetat att piano är "mitt" instrument. Det finns nästan inget som skänker mig så mycket ro i själen som tonerna från ett piano.

En ny sänggavel vill jag ha. Den vi har passar inte in i vårt sovrum med snedtak. Och så är jag bara förbenat less på den.

En snygg lampa till vardagsrummet vill jag ha.
Och ett snyggt matsalsbord. Måste bara komma på vilket rum som ska vara vilket, och vart man ska ställa alla grejer..

Nä, det där är bara en bråkdel av allt jag vill ha. Och ständigt kommer man på nya saker. Aldrig är man nöjd..

ANNONS
Av Sofie - 12 januari 2008 13:10

Begravningen var fin. Det enda som var synd var att det var så kallt, så man frös ordentligt när vi stod ute och kistan sänktes ner. Jag fotade litegrann, men de bilderna är nog tyvärr för stora för bloggen. Ska se om jag orkar fixa det på något vis.

Efteråt bjöds det på god mat, tårta, faktiskt ganska mycket skratt och löjligt många psalmer. Jag visste inte att min gammelfarmor eller vad det nu blir, var så pass troende som hon var. Å andra sidan visste jag knappt nåt. Inte ens hennes andranamn kunde jag.

Under begravningen satt jag och funderade på hur jag vill ha det på min begravning. Jag kom fram till några saker och jag har bestämt mig för att skriva "Sofies begravning - BRUKSANVISNING". Jajamän. Jag vet inte om det blir i kyrkan, men jag vet inte vad det finns för alternativ heller. Men jag vill inte ha psalmer. En låt vet jag vilken jag vill ha.. Måste klura ut lite mer musik. Nåja, ni får ju se när det är dags ;)

Det var roligt att träffa släkten! Det var många där som jag aldrig träffat, eller åtminstone inte kommer ihåg att jag har träffat.. Men mest var där välbekanta, trevliga typer. Det jag förvånades mest över är att jag tydligen har en släkting i Uppsala som visst är polis och är med i insatsstyrkan, och som är svensk mästare i nån kampsport. Tufft. Och så har jag släkt i Kanada! Farmors farbror hade visst flyttat dit när det nu var.

Lite trist att man bara träffar släkten under så tråkiga omständigheter.
Nåja, även om det faktiskt var ganska trevligt - stundtals - igår,  så hoppas jag att det dröjer många MÅNGA ÅR tills nästa begravning!

Av Sofie - 10 januari 2008 21:57

Värst vad alla börjat byta blogg-adresser helt plötsligt. Jag har funderat på det länge, men det blir nog aldrig av. Men vad är grejen med att alla flyttar till samma sida?

Jag är verkligen gammal (ett halvt SEKEL låter ju asgammalt). Klockan är inte ens tio och jag är så trött och har varit redo för sängen sen ungefär en timme. Av ren princip kan jag inte lägga mig riktigt ännu. Fast egentligen borde jag, och få så många timmar ostörd sömn som möjligt.
Har tänkt börja läsa sista Harry Potter också.. Sängen känns lockande. God natt!

Av Sofie - 10 januari 2008 20:22

Nu är jag ute på resande fot och befinner mig i skrivande stund i Kalix. Imorgon bitti far vi till Risudden och Hedenäset för begravningen. Det är tråkiga omständigheter, men det är roligt att få träffa släkten. Och imorgon ska jag få träffa den nyaste i klanen, nämligen lilla Amanda. Ska bli så roligt!

Jag saknar min lille kille. Roger hade skickat en video där han försökte få Adrian att säga "hej mamma", men inget är ju enkelt med småbarn. Adrian sa "hej pappa" två gånger, men lika glad för det är jag. Åh, vad han är underbar! Jag har visat videon för folket och alla skrattar så gott.

Jag har nästan lust att gå och lägga mig redan nu. Jag ska ju få sova själv! Sist jag gjorde det var när Roger och Adrian packade väskorna och drog till Luleå. När var det? Ett år sen kanske? Ja, det är inte ofta man får sova själv.

Nu ska jag överge datorn och sluta irritera folk med mitt knapprande på tangentbordet. Ha en bra kväll!

Av Sofie - 10 januari 2008 08:54

Jag har precis tryckt i mig lite frukost och så har jag beställt böcker. Tre böcker till Sussi, två till mig och Roger och så beställde jag varsin stegräknare till mig och Roger. De var så snygga och praktiska. Den jag har är så plastig, stor och ful. De nya är röda, snygga och man kan hänga den runt halsen fast om man vill. Skitsmart ju!

Nu måste jag gå och packa.
Jag ska åka på begravning. Min farmors mamma har ju gått bort. Så jag åker idag och kommer hem antingen imorgon eller på lördag. Usch vad jag kommer att sakna mina grabbar, men det ska bli skönt att få sova!
Nä, nu kan jag inte sitta här och uggla. Måste ju hinna packa innan jag åker till "jobbet"!

Av Sofie - 9 januari 2008 13:33

Jag har ätit lunch med älsklingen idag. Det var mysigt, även om det var på ett så oromantiskt ställe som Polarisgården. Det var länge sen vi åt ute tillsammans.

Jag sitter ensam på jobbet. Det är bara jag, en till och så en av "ledarna" här idag. Jag är ensam här, de andra är i syateljén. Så jag sitter och lyssnar på radio - Bandit Rock 106-3 ;)
Har även spenderat otroligt mycket tid på Facebook idag. Har hållt på att lägga till artister i iLike och så har jag gjort tester. Det är väl det jag gör mest på Facebook. Jag älskar alla roliga quizzes!

Vad tusan ska jag göra nu då? Jag slutar först klockan 15 ju. Inte orkar jag hålla på att surfa runt ända tills dess. Får väl lägga lite mer patienser eller nåt.. Kanske kan jag hitta nån att spela lite Betapet med eller nåt. Nu ska jag sega vidare och samla kraft till gymmet.

May the force be with you.

Av Sofie - 9 januari 2008 11:38

Jag slumrade till efter att ha lämnat gossen på dagis.. Självklart försover man sig. Men jag kom bara tio minuter sent, och ändå hann jag packa gymväskan och äta frukost innan vi for. Najs.

Snart är det lunch. Hoppas att Roger kan komma och äta lunch med mig på stan. Måste ju äta nåt ordentligt innan jag går och tränar. Hoppas att lillasyster följer med på gymmet idag. Det hade varit roligt!

Jag har suttit mest på Facebook nu på förmiddagen. Det är lika lugnt här idag som igår, plus att Jan-Erik är borta idag så jag kan inte få hjälp med uppgiften som jag fastnat på. Men inte klagar jag över att få "jobba" med att surfa på nätet ;)

Nu är det avslappning! Skönt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se