Alla inlägg under januari 2008

Av Sofie - 17 januari 2008 17:51

Jag hade planerat att gå ut med Adrian nu efter maten men nu vet jag inte om jag har så stor lust längre. Han bara surar och gnäller, och bits och slåss. Å andra sidan behövs det verkligen skottas.. Får se om jag råkar hitta tålamod någonstans.. Senare tänkte jag göra popcorn och bara sitta i soffan och ta det lugnt. AJ! Nu bet han mig i axeln.. Förbannade lilla.. ARGHH!! Jag blir GALEN!!!!!

ANNONS
Av Sofie - 17 januari 2008 10:27

Jag hade hoppats på att Adrian skulle kunna gå tillbaka till dagis idag, men han får nog vara hemma resten av veckan. På måndag borde han vara frisk nog och kanske inte smitta så mycket. Trist att missa ännu en vecka på Jobbvägen men vad ska man göra? Han är ju inte supersjuk, men det känns ändå bäst att hålla honom hemma. Han är bara snorig, han har ingen feber eller nåt och nu är han glad och busig trots att han inte fått Alvedon idag. Men fröknarna uppskattar nog att han är hemma också. Man vet ju hur en del föräldrar är. Jobbet och pengarna är så viktiga att barnen skickas till dagis ändå. Jag förstår inte varför man inte är hemma tills de är helt friska. Visst, man förlorar pengar men man måste ju ändå vara hemma mer sen när ungarna har smittat andra och sen själva blir sjuka igen. Nä, usch.

ANNONS
Av Sofie - 16 januari 2008 18:32

Förmiddagen var skitdålig. Både jag och Adrian var på dåligt humör. Men efter tuppluren blev det, som tur var, bättre för oss båda. Vi har fikat, myst, spelat SingStar och ätit en minimiddag. Adrian är så söt när han sjunger med mig. Han vill bara sjunga bä bä vita lamm, hehe. Nu sitter vi och väntar på Adrians mommo och Victoria. De borde komma vilken sekund som helst nu. Roligt med sällskap!

Av Sofie - 16 januari 2008 11:46

Jag hoppas att Adrian är frisk nog för dagis imorgon för nu är jag LESS. Jag har fått nog av pipande och skrikande och bråkande! Han får så konstiga idéer för sig när han är sjuk. Han kan sitta i famnen och vara jättesur eller ledsen för att han vill "homma". Då säger man att "du SITTER ju i famnen".. Då blir han ännu surare och skriker "nää!".. GRR MORR SPOTT OCH FRÄS! Jag blir tokig. Nån som vill ha en trotsig snorunge (bokstavligt talat)??!!

Tänkte ta en sväng till gymmet idag, men jag får se hur det blir.. Ska gå med mamma imorgon i alla fall. Går jag idag blir det nog bara en snabb sväng med löpbandet skulle jag tro.

Får se om det finns nåt man kan laga till lunch nu då.. Annars blir det mackor, yoghurt och sånt. Enkelt och bra!

Av Sofie - 15 januari 2008 11:32

Sitter här och tänker på kören och längtar till nästa måndag! Hörde igår att de haft en musikalkonsert för två år sedan.. Varför varför var jag inte med redan då? Jag hoppas att det kommer en till sådan konsert någon gång. En av låtarna vi började med igår var dock summertime från porgy and bess. Kul kul! Jag är hemma med Adrian idag igen. Han driver mig till vansinne med sitt gnällande och pipande! Jag vet att jag borde ha mer tålamod och lite överseende men det går bara inte! Jag pallar inte med pipigt gnäll! Nu gör han nåt han inte får, som vanligt! Måste rusa!

Av Sofie - 14 januari 2008 22:31

Tidigare ikväll var jag faktiskt nervös och hade nästan panik. Men jag hade ordnat med skjuts så att jag verkligen skulle komma iväg. Och jag klarade det! Jag kom iväg till kören. Och det var jätteroligt! Jag är så glad att jag inte lyssnade på den där rädda inre rösten. Jag ska absolut fortsätta! Jag är så glad idag! Nå, Nettan, har du hållt din del av avtalet......?

Av Sofie - 14 januari 2008 09:39

Jag kom precis på att igår så var det ett år sedan jag bloggade här för första gången! Tiden går verkligen fort. Hipp hipp hurra på bloggens födelsedag, lite i efterskott!

Av Sofie - 14 januari 2008 09:32

Adrian är snorig som aldrig förr. Han har haft svårt att andas och därför har han inte sovit så bra. Han är hemma från dagis idag, så vi kan kurera ordentligt med nässpray och liknande. Så jag blir också hemma idag, eftersom Roger måste ligga och vila idag så han orkar jobba natt. Adrian krossade lite glas nyss och självklart skar jag mig i tummen. Att ett litet sår kan göra så ont! Och jo, tack söta moster för den snälla kommentaren. Jag blir så glad :)

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se