Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Inre stress och magproblem

Av Sofie - 30 januari 2008 14:43

Sitter på "jobbet" och verkligen sliiiiter (host host) med mina kort i PowerPoint.. Zzz. Men snaaart slutar jag, och då väntar gymmet! Äntligen! Ska bli skönt att få röra på sig, och kanske bli lite piggare. Och varmare. Dääm, vad jag fryser.

Just nu, eller ja, inte preciiis nu, för nu bloggar jag ju, men nyss - så surfade jag runt och letade efter nåt som kan förklara min problemmage. Roger tänkte att det kanske är magkatarr, men man vet ju aldrig. Jag mår ständigt lite småilla, och jag får ofta sura uppstötningar och halsbränna. Nä, jag är absolut inte gravid. Men är det nån som vet vad det kan vara? Är det magkatarr kanske? Funderar på läkarbesök, men då måste man säkert göra en gastroskopi och hur läskigt är inte det.....??!

Jag tror att det beror på min inre stress i alla fall. Jag kan aldrig koppla av. Hjärnan arbetar ständigt, jag tänker på tio saker samtidigt, och jag har svårt att sova. Nån som har en avslappningscd att låna en stressad gammal tant?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dr. Nina

30 januari 2008 18:42

Det låter som om du svalt en klocka.Så hadejag när jag svalt en klocka en gång nämligen.Eller en liten,liten sten?

 
Ingen bild

peka

30 januari 2008 22:05

ja då hör det säkert defenitivt ihop med stress och allt runt omkring. Om det lugnar sig, gör nog magen desamma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se