Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Dagis, Top Gear och gym

Av Sofie - 30 januari 2008 08:32

Glöm det jag skrev tidigare om den mest lyckade dagislämningen någonsin. Det var nämligen idag det, inte i måndags!

För det första kom vi supertidigt till dagis, trots att vi var lite sent ute hemma. Fråga inte mig hur det gick till.
Sen på dagis gick han in själv, medan jag fumlade på såna där snygga plastskydd till skorna. Jag klädde av grabben och hängde upp hans kläder. Då ville han komma upp i famnen för en puss och en kram, sen sa han "ner" och gick till fröken och sträckte ut armarna mot henne och sa "komma". Jag frågade om han skulle gå och leka, och då sa han bara "mmm". Jag sa att vi syns sen, och sen sa vi hej då. Inte en sur min, inte nån gråt, inget "mamma komma mee", ingenting! Jag är helt imponerad av min stora grabb.

Jag brukar kika på dagisbarnen om mornarna när jag åker buss. Igår lyckades jag faktiskt se Adrian, för första gången. Han gick med en liten plog och skottade. Inte så överraskande.. Han älskar att skotta! Och att åka skoter. Han och Roger har åkt ett varv runt kvarteret, och Adrian har pratat om det ända sen dess. Varje gång han ser skotern så pekar och säger han "parkera skoter" och så gör han såna där söta motorljud, haha.

Nu är gymväskan packad. Äntligen blir det återvändo till gymmet! Har ju inte gått på ca 2 veckor nu, pga den där förbaskade förkylningen. Men idag är det dags! Yay!

Och på tal om ingenting - Top Gear är ett av de bästa program jag vet. Helt seriöst. Och ja, jag vet att det är om BILAR. Men vem kan inte gilla Top Gear? GLO!

 
ANNONS
 
Ingen bild

n

30 januari 2008 09:07

jo, den är ju skitskoj!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se