Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

GYMKORT!

Av Sofie - 29 januari 2008 10:49

Äntligen fick man tummen ur och förlängde gymkortet. Nu har jag den på löpande autogiro, så nu behöver jag aldrig mer bekymra mig om det. Nu kan jag gå på gymmet ända tills den dag jag dör om jag vill (eller säger upp kortet, men det låter inte lika häftigt)! Roger tog också ett gymkort, så han också får sig en muskel eller två. Bra att ha när man har så stillasittande arbete.

Funderar om jag ska gå och träna imorgon efter "jobbet". Hade varit himla najs att ta sig en tur på löpbandet. Nu när jag är några kilo lättare så går det ganska bra faktiskt.

Konstigt att jag inte har gått upp desto mer, ett kilo ungefär, fastän jag fuskar så mycket. Har tänkt ta tag i GI igen, men det är lite segt.

Idag ska Caleb äta hos oss. Vi gör chicken nuggets igen, hehe. Det var ju så gott! Adrian blir nog glad när "Cabe" kommer. Han älskar sin kusin!

 
ANNONS
 
Ingen bild

carina

29 januari 2008 15:02

Tack, snälla Sofie!

Nu ser jag länken.Visste jag kunde lita på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se