Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Dagis och storm

Av Sofie - 29 januari 2008 08:38

Direkt när jag vaknade hörde jag det i hela huset - det stormar. Man hör grannens vindspel (lagom irriterande tidigt på morgonen) och hur det fladdrar i buskarna därute när det blåser, och så knakar det i hela huset. Ibland låter det som att nåt går sönder, när det blåser sådär riktigt hårt. Som idag.

Jag ringde till Adrians mommo för att tigga skjuts till dagis. Inte vill jag dra grabben på kälke hela vägen när det stormar! Som tur var så hade mommo tid att komma och köra oss. Jag fick gå hem själv sen, men det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är ju att Adrian slipper frysa på sin kälke.

Han blev ledsen när mommo åkte, så han var på lite dåligt humör när jag skulle gå. Men ändå så fick jag en puss och en kram, och sen sträckte han armarna mot Ulrika och sa "komma", och så sa vi hej då och så kunde jag gå. Smidigt, trots semi-ledsen unge!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, och sen ska jag nog hinna med lite Wii också innan bussen går!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

29 januari 2008 10:20

Vi hade ett vindspel förut, blev så glad när det var så kallt en gång st den gick sönder.Nej, hunden heter Zeldaaaa!!!!!grr :P den var min sötnos..

 
carina

carina

29 januari 2008 10:52

Hej!
Har en liten fråga?Vet du hur man får till "Länk-Kommentar" så att den blir synlig?Tycker du ser trevlig och rar ut så jag vågar fråga dig?!
Carina

http://carinaw.Bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se