Direktlänk till inlägg 1 januari 2008

God fortsättning

Av Sofie - 1 januari 2008 13:39

Det nya året är här! Härligt!

Min lilla gubbe missade tolvslaget. Han sov som en liten gris, men vaknade vid 00.30 när allt var över.
Jag måste säga det att det här är ju ett toppenställe att bo på när man har barn! Jag fattar inte hur folk har råd, men MÅNGA raketer har avfyrats och inga små pjäser direkt. De vackraste raketerna jag någonsin sett, de såg jag i år. Wow alltså!

Roger jobbar nästa nyårsafton. Men då är Adrian så pass stor så då ska jag väcka honom, om han nu sover, och så går vi till backen bakom Lilla Björn och står där och tittar tror jag. Mys. Jag längtar redan!

Undrar vad det här året kommer att föra med sig då.
Förhoppningsvis har jag ett jobb innan året är slut. Ett riktigt jobb. Jag vill tjäna egna pengar! Jag vill göra nån nytta. Hoppas jag kan hitta ett jobb som jag älskar. Lite mycket begärt av lilla Kiruna kanske..

Jag blir halvvägs till 50 detta år. Roger blir 29. Adrian blir 3. Vad gamla vi håller på att bli! Vart tar tiden vägen?!

Nä, nu ska jag ta tag i städningen. Känner på mig att jag måste städa i dagarna tre så att det blir städat tills "kalaset".

Adjö, och god fortsättning!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se