Alla inlägg under december 2007

Av Sofie - 3 december 2007 15:49

Det här börjar kännas som ett skämt. Ett dåligt sådant.
Adrian kräktes på dagis igen. Ungefär vid samma tid som förra gången.
Återigen är han pigg och glad när han är hemma. Det är uppenbarligen inte magsjuka det här. Vad är det för fel på mitt barn? Eller är det nåt fel på dagis? Det måste ju nästan vara nåt där som han inte tål, eftersom han är så pigg och glad hemma. Men vad skulle det kunna vara?
På bussen hem så tog hönsmammahjärnan över och började tänka att Adrian kanske har nåt hjärtfel. Bara pga imorse. Jag kan inte hjälpa det, hjärnan går väl igenom allt som kan tänkas vara fel.
Händer det igen måste vi ju gå till läkaren!

ANNONS
Av Sofie - 3 december 2007 09:00

"Det går magsjuka på vår avdelning /Personalen"
PRECIS det man vill läsa när man kommer till dagis på morgonen. Inte.
Så nu sitter jag bara och väntar på att de ska ringa och säga att Adrian har kräkts igen.. Orkar inte vara sjuk och borta från "jobbet" mer! Jag har missat över en vecka på "Jobbvägen" nu och det känns jobbigt. Och det blir jobbigare att gå tillbaka ju längre man är borta. Usch usch.
Och så vill jag ju såklart att min gullegris ska få vara frisk!
Han var så gosig och glad imorse, så jag ville inte att han skulle till dagis. Jag ville vara hemma med honom hela dagen och bara gosa och mysa och leka. Men det går ju inte... Hoppas att han får vara frisk nu! Då har vi ju hela helgen till lek och mys sedan. Jag längtar! Hoppas hoppas hoppas att han håller sig frisk nu!

Imorse när jag skulle väcka honom så låg jag och lyssnade på hans hjärta.
Som den hönsmamma man är så blev jag orolig. Jag tyckte att det slog så konstigt. Inte alls "vanliga" slag. Dunk-dunk-du-du-du-dunk. Dunk-dunk-du-du-du-dunk. Först två vanliga slag, och sen slog det fort fort. För att lugna mitt mammahjärta ska jag be dem lyssna nästa gång vi går på bvc. Då kanske jag får lite ro i själen. Jaa, jag må vara löjlig, men det struntar jag i!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Börjar ju om en timme.
Roger har ledigvecka, så då slipper jag bussen i alla fall.
Fast inget ont om bussen. Att sitta och lyssna på musik i nästan en halvtimme är en underbar start på dagen. Synd att det inte är gratis bara.

Om grabben håller sig frisk och jag får åka hemifrån idag, så blir det nog att gå på stan när jag har slutat. Jag börjar känna mig riktigt stressad över alla julklappar som ska inhandlas. Jag vill ha det klart så man kan slappna av litegrann.

Fick förresten med en ljusstake från dagis idag, som Adrian har gjort nångång för länge sen då han fick vara frisk. En liten vit med massa glitter på. För värmeljus alltså. Så fin! Den står på vardagsrumsbordet nu och lyser upp i mörkret. Jag älskar att få hem saker som Adrian har gjort på dagis!

ANNONS
Av Sofie - 2 december 2007 18:57

Helgen har gått i bakningens tecken.

Igår bakade vi pepparkakor. I brist på ingredienser blev det köpes-deg. Inte alls lika gott, men det funkar. Adrian ville ju såklart också baka, men han åt mest deg så efter en liten stund fick han gå från bordet. Jag vill ju inte att han ska få ont i magen!
Och gårdagens bak resulterade i endast en brännskada. Brände handen litegrann på 200-gradig plåt. Inte skönt, men det syns bara ett litet märke. Skönt att slippa sån där jobbig blåsa i alla fall.

Idag har vi bakat lussebullar (eller som jag råkade säga - lussebussar - en blandning mellan lussebullar och lussekissar) (nä, jag brukar inte säga lussekissar, men av någon anledning skämtade jag och syster om det). Ingen brännskada idag, som tur var.
Adrian har såklart fått vara med och baka. Han tyckte degen var lite klibbig och läskig, så han åt ingenting. Tre bullar lyckades han få ihop, som är så söta så! Jag har en så stor unge!

Nu sitter vi och väntar på sen middag.
Senila jag glömde, återigen, att ta något från frysen, så Roger ska ta med mat när han kommer från jobbet.

Det har varit roligt att ha syster här över helgen.
Jag hoppas hon vill bo här fler gånger!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se