Alla inlägg under december 2007

Av Sofie - 13 december 2007 10:38

...vida världen går detta till??

ANNONS
Av Sofie - 13 december 2007 10:35

.. träningsvideon?

ANNONS
Av Sofie - 13 december 2007 10:31

.. men det här kanske jag måste testa, jag som gillar att baka och sånt? ;)

Av Sofie - 13 december 2007 10:26

Priceless!

Av Sofie - 13 december 2007 09:29

Idag har vi varit på dagis och fikat lite och tittat på Luciatåg.
Min lilla skrutt är ju för liten för att luciatåga, så han har suttit i min famn och tittat på. Men han var utklädd till tomte och han var så SÖT i sin dräkt och sin luva! Adrians mommo, moster och moffa kom också och kikade. Trevligt!!
Fick tyvärr ingen bra bild på min lilla tomte, men jag kanske kan sno en från mommos mobil senare och lägga ut i bloggen.

Jag tror inte att det blir nåt "jobb" för mig idag.
Min mage är så konstig, så jag vågar nog inte gå utanför dörren ens.
Jag mår inte illa eller nåt.. Det är bara.. konstigt. Det låter och har sig. Nå, jag ska sluta babbla om det nu, ni är väl inte så superintresserade ändå.

Nu ska jag försöka bli färdig med julkorten!
Jag har inte allas adresser (Kicki, vart bor du?? Linda Nilsson - vart håller du hus?? ) så en del får helt enkelt klara sig utan i år. Förlåt!

Av Sofie - 12 december 2007 11:17

Om någon någonsin funderat över om jag kan göra två saker samtidigt har jag nu bevisat att jag faktiskt kan det!
Jag "jobbar" (skriver en inköpsorder i Excel) OCH chattar med Jennie och Nina samtidigt! Det ni! Moahahahahaha!

Av Sofie - 12 december 2007 10:22

Det här med att gå ner i vikt är förresten ganska dyrt.
Man måste ju köpa massor med nya kläder! Visserligen bra och roligt, men är man utblottad så är det svårt.
Mina tröjor sitter ganska bra, som tur är, men alla mina byxor har blivit jättestora! Det finns nog inte ett enda par som jag inte kan ta av utan att ens öppna dem först. De glider nästan av när jag går, och när jag sätter mig så glider de ner så jag visar halva pempan! Inte en sådär jättevacker syn, kan jag tänka.

Mina gamla kläder då?
Trogna blogg-läsare minns kanske att inför flytten så rensade jag ju bort allt och skickade till Röda Korset.. Jag trodde ju aldrig att jag skulle gå ner i vikt! Och så tänkte jag att OM man nu NÅNGÅNG går ner i vikt så kan man ju köpa nya. Hahaha, vilket skämt! Jag kanske får gå på RK och köpa tillbaka mina gamla byxor.. Det skulle väl vara det enda jag har råd med.

Men jag har ändå ingen lust att prova kläder. För helt plötsligt ser man ut att ha gått upp alla kilon igen, och taskigt ljus och dåliga vinklar gör ju inte saken bättre. Plus små storlekar förstås, så man ändå måste ta en bauta-storlek och så känner man sig som ett fetto igen ändå. SATAN!

Av Sofie - 12 december 2007 10:20

Sen jag såg MIN klänning på b.young så verkar alla gå omkring med påsar därifrån. Ska man tolka det som ett tecken från ovan, månne?

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se