Alla inlägg under december 2007

Av Sofie - 26 december 2007 10:46

Mamma kommer hit om lite mindre än en timme och hämtar mig och Adrian. Vi ska gå på stan och kika runt och se om man hittar nåt billigt och bra på mellandagsrean. Adrian fick 200 kronor av Anna och Mattias i födelsedagspresent, så jag ska ta de pengarna och försöka hitta nån rolig badleksak i alla fall. Adrian har bara schampoflaskor att leka med i badet nu. Visst, han tycker att det är skitkul, men det känns roligare för MIG i alla fall om han har nån ordentlig leksak ;)

Lunch blir det säkert på stan också. Tar med vagnen också, så Adrian kan ta sig en lutare om han behöver.
Inte såå kul att ha med grabben på stan när det är så mycket folk, för han ska ju allt "SJÄLV!!" så det blir väl inte många lugna ögonblick.
Det är så skönt att få gå själv på stan. Men men..

Roger gillade sin julklapp! Jag blir så glad!
Jag älskar min julklapp också! Jag har aldrig haft en så här fin, lyxig och mysig (och ROSA) morgonrock. I love it!!

Inatt drömde jag att jag klippte håret. Det är nog dags.
I drömmen sa frisörskan åt mig att "jag vill inte klippa dig nu direkt, tänk på saken och kom tillbaka imorgon". Då sa jag "jag har funderat på den här klippningen sedan mars, då jag senast klippte mig". Och så klippte hon mitt hår. Jag måste nog uppsöka en frisör snarast. Mitt hår börjar bli sådär jättelångt och tungt igen. Då kan man inte göra NÅT med det, och det är så trist.


Nä, nu ska jag sluta babbla om mitt hår. Inte för att nån säkert orkat läsa såhär långt..
Nu ska jag klä på mig och göra mig klar för stan!

ANNONS
Av Sofie - 26 december 2007 10:39

Är det konstigt att man kan sakna någon som inte ens har funnits?
Jag är ganska duktig på att stänga av känslor när det blir för jobbigt, men jag är nog mer ledsen att jag har velat erkänna.

Lillebror har inte ens fötts, och han kommer inte att födas (jag säger "han" automatiskt), men ändå så är det som att förlora någon man känt ett tag. Han fanns ju med där, i alla nya framtidsplaner. Och nu bara krossas allt. Allt rycks bort. Han finns ju där i tankarna, där är han ju riktig. En riktig, liten levande bebis. Så det är ju precis som att förlora en riktig, liten levande bebis.

Jag kan inte sluta tänka. Allt påminner mig om graviditeter och bebisar.

Jag försöker tänka att jag kommer få träffa honom ändå. Själva själen alltså. Han kommer att komma hit, bara inte just nu.

Nä, nu måste jag tänka på nåt annat.

ANNONS
Av Sofie - 25 december 2007 11:15

Julen var bra och trevlig, som vanligt. Det enda tråkiga var ju att Roger jobbade förmiddag, men vi fick ju den viktigaste tiden tillsammans i alla fall. Tänk vad trist om han hade jobbat eftermiddag istället!

På förmiddagen åkte jag och Adrian till mamma/mommo och gänget. Åt smarrig risgrynsgröt till lunch, vi öppnade lite julklappar och så spelade vi förstås lite Wii, som Emma och Victoria fått i julklapp. SATAN I GATAN vad roligt! En Wii måste inhandlas snarast möjligt!
Vi åkte hem vid tretiden och då väntade Roger på oss där hemma, och så blev det lite Kalle förstås.

Sen kom pappa och Eva förbi. Mera julklappsöppning. Sen åkte pappa och skjutsade Eva, och sen kom han tillbaka tillsammans med Emma.
Niklas kom också, och så åt vi julmiddag. Gott gott!
ÄNNU mera julklappsöppning!

Sen var det bara att leka med alla nya leksaker och så bara ta det lugnt.
Efter barnnattning så blev det bara tv-tittande och lite godis.

En lugn och skön jul.
Hoppas ni också har haft en underbar jul!
God Jul på er, i efterskott! :)

Nyår nästa!

Av Sofie - 25 december 2007 11:02

Adrian måste vara förvirrad. Helt plötsligt får han massor med paket under två dagar, och sedan får han plötsligt inte nåt.
Jag tänkte skriva upp allt som han har fått, men då jag är väldigt senil och inte alls kan hålla reda på vem som gett vad osv så blir det bara en endaste låång lista. Och har jag glömt nåt så förlåt - men jag är som sagt senil.

- En blå tvfåtölj
- Duplo lego

- En liten keyboard
- Skalmans verktygslåda
- 700 kronor (500 + 200)

- Polisbil
- "Vattenorm"
- Filmer:
"Mumin och det onsynliga barnet", "Nalle Puhs Magiska Värld" + "Lekdags med Puh", "Musses Skrattfabrik", "Nalle Puh - Vännernas Fest", "Nalle Puh - Jullovet" och "Galen i Piff och Puff"
- Två Laban-böcker, en vanlig och en i sån där hård kartong.. typ pekbok
- Lastflygplan med bilar och väskor till
- Böcker: "Nu kör vi" och "Den stora Bulldozern"
- Bilbana

- Rattkälke

- Stor lastbil

- Långtradare

- Hockeyklubba + puck

- Ritblock + kritor

- "Kreativ Mosaik"
- Pingu-lera

- Liten bok med flikar "Trasgänget i Djungeln"
- Morgonrock

- Fleecetröja

- Randig skjorta

- Svart tröja med randiga ärmar och monstertryck

- Vit huvtröja med massor med små dödskallar

- Svarta mjukisbyxor

- Svart tröja med dödskalle
- Massor med strumpor


Hmm.. Det ska nog vara allt. Har jag missat nåt?
Till Roger köpte jag en bok. "The Heroin Diaries" av Nikki Sixx.
Jag fick en rosa fleecemorgonrock med tillhörande rosa tofflor och rosa nattlinne! Och så har vi fått ett fat med tre skålar, en brödrost, en Aladdinask och en fin ljusstake som man hänger på väggen.

TACK FÖR ALLT! Ni är så underbart snälla :)


Av Sofie - 23 december 2007 13:47

Det verkar inte som att jag ska bli storasyster ändå..
Mitt syskon (som jag har döpt till Lillebror - oavsett kön!) är sjukt.

Mitt hjärta gick sönder igår.

Av Sofie - 23 december 2007 13:42

Idag fyller min grabb hela två år! Tänk, vad tiden går fort. Det känns som att tiden går dubbelt som fort som den borde, på nåt sätt. Det känns som att det har gått ungefär ett år sedan han föddes, inte två!

För två år sen låg jag på BB och hade ONT. Men jag minns inte smärtan egentligen. Jag ser tillbaka på den dagen med glädje, och det enda jag känner när jag tänker på förlossningen är lycka.
Jag kommer aldrig att glömma när jag såg min son för första gången. Det var så perfekt och underbart. Det var magiskt.

Idag är det kalas. För släkten denna gång alltså.
Får se när folket börjar droppa in. Har råkat ut för lite problem med tårtan, så jag sitter och väntar på att Roger ska åka och köpa lite ny chokladmousse. Ett tips - försök inte blanda chokladmousse med laktosfri mjölk. Det funkar inte så bra.

Adrian ligger och vilar nu. Kanske borde passa på att göra nåt annat istället för att sitta här.. Snaaaart.

Av Sofie - 23 december 2007 13:31

Igår bestämde vi oss för att fixa julgranen. Egentligen hade vi tänkt spara det till idag, men vilken tur att vi inte gjorde det!

Vi hämtade granlådan från förrådet (ja, vi har plastgran såklart) och slet med stor möda fram den risiga granen. Men vad upptäcker vi då, om inte att själva toppen är borta! Hur tusan har den kommit bort?
Så ja, det var ju bara att ge sig ut på granjakt.

Först for vi till Järnia. Nä, de var slut. Coop då? Näpp, inga där heller. Sen försökte vi med Ö&B och där fanns det som tur var en gran. En likadan som vi redan hade, fast med topp då förstås.. 75 kronor. Skönt att det inte blev nån dyr historia i alla fall.

Jag fick klä granen helt själv. Det har jag aldrig gjort förut.
Och jag, som är en perfektionist utan dess like, blev faktiskt ganska nöjd. Jag har lyckats med konststycket att sprida ut ljusen ganska jämt, och glittret ser hyffsat ut! Tufft. Adrian försökte hjälpa, men han var mest intresserad av alla lådor..

Nu står granen där och är fin och julig. Julklapparna är på plats. Alla utom Adrians rattkälke, som vi inte lyckats slå in ännu.
Roger hade bara ett klagomål på "min" gran - han tycker att det är för lite pynt! Jag sa att han kan ju få klä granen nästa år.

Av Sofie - 21 december 2007 14:16

Adrian är så söt!
Idag ropade han på mig: "Mamma, kom nu! Kramas!" Kan man bli sötare??
Både jag och Roger blev sugna på en till liten bebis när vi träffade Saga och Tove i onsdags. Vi pratade lite och kom så fram till att det vore fel av oss att förvägra världen fler små sötnosar. Adrian är ju bara världens bästa unge!

Jag är så glad, lycklig och tacksam för att jag har fått en så fin, härlig och underbar liten familj! Mina grabbar är det allra bästa jag har. Vad vore jag utan dem?
Jag önskar att vi alltid får vara tillsammans, och att vi alltid kommer vara såhär friska, glada och lyckliga!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se