Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Min nyårsafton

Av Sofie - 31 december 2007 21:42

Det känns som att alla gör nåt roligt ikväll. Alla utom jag vill säga.

Men jag och Adrian har haft väldans trevligt idag.
Efter att Roger åkt till jobbet tog vi en promenad till mommo. Japp, vi trotsade kylan! Adrian sov ju sött hela vägen, nedpackad i sin voxipåse. Själv pälsade jag på med både täckisar och mössa och gud vet vad, så jag frös inte en endaste sekund.

Hos mommo så har vi målat, spelat Wii och så har Adrian fått lite mat. Wii är förbaskat roligt! Nu har jag ju bara testat Wii Sports, men ändå. Baseball och golf är ju jättekul! Särskilt när man är några stycken som spelar.

Promenaden hem gick bra. Adrian satt i vagnen hela vägen, för ovanlighetens skull. Men det har jag nog raketerna att tacka för. Adrian tyckte det var superspännande med raketer! Han har suttit och räknat ner (tio åtta tioo!) och ropat åt raketerna att "kom nu! kom fram raketer! nuu!"
Nattade honom nyss. Trodde inte att han skulle somna, när det pangar så mycket där ute. Efter att jag läst två sagoböcker låg vi och lyssnade.
"Pang. Pang. Smäller! Raketer pang!", sa Adrian. Ända tills han somnade, så mumlade han fram några "pang". Han är så söt!
Får se om han vaknar till när pangandet kommer igång ordentligt. Då går vi nog ut och tittar, och tänder säkert lite tomtebloss i alla fall.

Hoppas att ni alla får ett underbart 2008.
Det tänker jag då se till att jag har!


GOTT NYTT ÅR!!

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

31 december 2007 23:50

Gott Nytt År!

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se