Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Vad tror du om detta, Linda?

Av Sofie - 30 december 2007 12:43

Linda har förresten erbjudit sig att klippa mig. Gratis! Det kan man ju inte tacka nej till ;)
Men då är ju frågan; hur tusan ska man klippa sig??
Jag vill ha långt hår, men jag vill ändå klippa mig.. Så det ska vara långt, men inte föör långt, men inte för kort heller. Uppklippt ska det vara, så man får lite volym. Lugg eller inte lugg? Det är också en stor fråga.
Lättskött ska det vara. Jag har varken ork eller lust att spendera halva morgonen framför spegeln.

Sådär Linda, nu vet du på ett ungefär hur du ska klippa mig. Fixar du det?
Och så nån snygg hårfärg också förstås ;)

Helst ska det ju vara en sån där frisyr som är sådär supersnygg och färdig direkt när man vaknar.
Varför man kan inte få se ut som Melinda Gordon i Ghost Whisperer när man vaknar? Sminkad och färdigstylad! Realistiskt som tusan.

Läste förresten om torrschampo igår. Vadå underbart skönt? Måste ha!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

30 december 2007 20:05

Gör som jag, ta havregryn som torrschampoo! jättebilligt och effektivt :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se