Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Kläddepression

Av Sofie - 30 december 2007 12:38

Igår var jag på stan med Linda, och det känns som att jag har provat varenda byxa i hela centrum! Det har jag ju givetvis inte, men blää vad jag hatar att prova kläder! Man ser bara fet och ful ut i omklädningsrummen, och kläderna får fläsket att puta åt alla håll och kanter.

Jag hittade ingenting. Ingenting som passade. Hur deprimerande är inte det? När jag kom hem surfade jag bland diverse mellandagsreor.
Till slut hittade jag i alla fall ett par svarta byxor och en svart blus, som jag glatt beställde. Glädjen blev relativt kortvarig. Det är ju alltid kul att shoppa men kläderna kommer inte förrän i början av februari! Jag behöver ju byxor NU! Jag är less på att ha byxor som bara glider av.
Fast antagligen blir det väl som vanligt - det man har beställt passar inte och man skaaa skicka tillbaka.. Men det blir aldrig och så ligger kläderna bara där och skräpar.
Jag har fortfarande ett par oanvända, svarta ballerinaskor i strl 40 och ett par oanvända jeans i strl 42 som jag hade velat bli av med. Någon intresserad?

Nä, nya tag efter nyår igen. Fler kilon ska bort!
Om man skulle ta och köpa sig en GI-kokbok kanske? Variation är alltid najs.

 
ANNONS
 
Ingen bild

nina

30 december 2007 22:15

MM!jag hartyp mjukisbyxor o ett par fula jeans som passar.Tur att jag är mamma ledig o slipper gå ut varje dag ser ju ut som fan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se