Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Mamma hjärta Adrian

Av Sofie - 28 december 2007 20:21

Min unge är så förbenat söt! Ibland vill man bara krama honom så hååårt för att han är så underbar!

Nu pratar han nästan bara med tvåords- och treordsmeningar.
Idag ville han ha mer mat, för ovanlighetens skull, och då sa han "mera käk!". Käk. Vi använder aldrig det ordet. Vi skrattade ganska mycket, det lät så roligt när han sa så.

Nu på kvällen har han lekt med sin Pingu-lera och han håller på att driva mig till vansinne med sitt "Titta mamma!".. Samtidigt är det ju hur sött som helst, men efter 200 "titta mamma" så blir man lite less..

Han räknar mycket nu också. Oftast inte i ordning, men en gång har han lyckats räkna ner från fem till noll. Nu säger han bara "tio åtta tiooo" när han räknar ner och ska kasta sig i soffan eller vart han nu busar nånstans.

Han växer så fort, men samtidigt inte.
Han växer mentalt, men inte så mycket kroppsligt. Kläderna han fick när han fyllde ett passar faktiskt fortfarande. Ska man bli orolig eller kan det vara så?

Nu ska jag se om han vill ha lite kvällsfika, sen är det sagoläsning och nattning som gäller.

Sen ska jag baka färdigt mitt godis. Jag har provat att göra egen Snickers. Tror det kommer bli hur smarrigt som helst!

Senare blir det nog kanske att börja kolla någon film. Det känns som att det är flera år sen vi kollade film senast. Tror det ligger en popcorn-påse och skräpar i skafferiet också.. Mums!

Go'natt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

28 december 2007 22:17

Kul att han gillar leran. Det var ju Pingu.... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se