Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Min önskelista

Av Sofie - 28 december 2007 10:21

Då min födelsedag närmar sig (nästa fredag, för de ofrälsta som inte vet någonting om viktiga högtidsdagar!), har jag fått några frågor om vad jag önskar mig. Jag har funderat och funderat. Några saker har jag faktiskt kommit på.

Då jag verkligen, verkligen vill få lite form på denna sladdriga kropp så vill jag VERKLIGEN, VERKLIGEN förlänga gym-kortet. Det önskar jag mig.

Då alla mina byxor är för stora, så önskar jag mig kläder. Men eftersom det är svårt att veta vad jag vill ha, så får jag väl önska mig presentkort. På kanske b.young eller Lindex.
Jag provade byxor på Mera Mode igår, och jag blev för tusan deprimerad. Nu får jag äntligen på mig strl 40, och jag kan stänga dem och sitta utan att få fläsket i kläm och jag kan andas ordentligt, men ändå! Hur snyggt är det när byxorna är så låga att det fläsk som finns kvar nästan hänger ut över sidorna? Nä tack. Jag behöver byxor i strl 41!

Jag är i stort behov av ett frisörbesök. Så det önskar jag mig också.

Ett staffli hade jag velat ha. Så jag kan måla.
Även kolpennor, målardukar och liknande är välkommet.
PresentkortDick's kanske också?

Jag hade velat ha sånt där ansiktsrengöringsmedel från Hud & Fräsh, eller Salong Vinter, sånt där som syster säger är så bra.

Och så nåt så opersonligt som pengar, förstås. Alltid bra att ha!

Även presentkortKvadrat eller Lenas Presentbod vore uppskattat.

Jag önskar mig denna:
http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02089&method=search

En nanny, någon som kan städa mitt hus och en personlig kock också tack!

Ja, jag veet att jag önskar mig en massa dyra saker.
Men det är ju bara önskningar. Jag blir inte ledsen eller sur om du köper nåt annat. Du behöver inte köpa något alls för den delen!
Kom bara och håll mig sällskap på min födelsedag så blir jag glader!

Fast nåt tröstande hade varit najs.. Jag är ju ändå halvvägs till 50! Snyft!

 
ANNONS
 
eve

eve

28 december 2007 15:16

Blir jag miljonär så kan jag köpa allt, men nu är jag inte det.. Men nåt får du iaf, du blir ju gammal tant!

http://www.ungen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linda

28 december 2007 22:20

Varför gå till frisören, du kan alltid ringa mig, jag fixar det gratis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se