Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Funderingar en fredagsmorgon

Av Sofie - 28 december 2007 10:15

Jag velar fram och tillbaka. Jag VILL ju sjunga i kör. Varför ska det vara så jobbigt för??

Jag är alltid sån, och har alltid varit. Låter bli att göra saker för att de är så jobbiga. Förut förstår jag väl till viss del varför det blev som det blev, för då mådde jag ju faktiskt skit. Men nu, när jag ändå mår rätt okej.. Borde det inte vara enklare då?
Men man är väl fast i samma gamla tankemönster antar jag.
Det är ju bara jag som kan ändra på det jag inte tycker om i mitt liv.

Tankar gör så mycket. Både på gott och ont. Tänker man en tanke tillräckligt många gånger så blir det "sanning". Det är svårt att börja tänka nya tankar, när man tänker de gamla alldeles automatiskt. Jag försöker vara medveten om vad och hur jag tänker, men som sagt, det är inte alltid man kan när det sker automatiskt. Men jag försöker.

Och jag försöker ändra på det jag inte tycker om i mitt liv.
Som att jag är en asocial jävel som aldrig lyckas säga ett vettigt ord till nån.
Som att jag är så förbannat blyg.
Som att jag låter bli att göra saker jag verkligen verkligen vill.
Man får inte hur många chanser som helst.
Jag vill inte ångra en massa saker, och allra minst ångra sådant jag aldrig gjorde, men som jag kunde ha gjort.

Jag vill leva livet! Mitt liv. Så som jag vill att det ska vara.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se