Direktlänk till inlägg 23 december 2007

Den vilda jakten på granen!

Av Sofie - 23 december 2007 13:31

Igår bestämde vi oss för att fixa julgranen. Egentligen hade vi tänkt spara det till idag, men vilken tur att vi inte gjorde det!

Vi hämtade granlådan från förrådet (ja, vi har plastgran såklart) och slet med stor möda fram den risiga granen. Men vad upptäcker vi då, om inte att själva toppen är borta! Hur tusan har den kommit bort?
Så ja, det var ju bara att ge sig ut på granjakt.

Först for vi till Järnia. Nä, de var slut. Coop då? Näpp, inga där heller. Sen försökte vi med Ö&B och där fanns det som tur var en gran. En likadan som vi redan hade, fast med topp då förstås.. 75 kronor. Skönt att det inte blev nån dyr historia i alla fall.

Jag fick klä granen helt själv. Det har jag aldrig gjort förut.
Och jag, som är en perfektionist utan dess like, blev faktiskt ganska nöjd. Jag har lyckats med konststycket att sprida ut ljusen ganska jämt, och glittret ser hyffsat ut! Tufft. Adrian försökte hjälpa, men han var mest intresserad av alla lådor..

Nu står granen där och är fin och julig. Julklapparna är på plats. Alla utom Adrians rattkälke, som vi inte lyckats slå in ännu.
Roger hade bara ett klagomål på "min" gran - han tycker att det är för lite pynt! Jag sa att han kan ju få klä granen nästa år.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se