Direktlänk till inlägg 13 december 2007

Lucia!

Av Sofie - 13 december 2007 09:29

Idag har vi varit på dagis och fikat lite och tittat på Luciatåg.
Min lilla skrutt är ju för liten för att luciatåga, så han har suttit i min famn och tittat på. Men han var utklädd till tomte och han var så SÖT i sin dräkt och sin luva! Adrians mommo, moster och moffa kom också och kikade. Trevligt!!
Fick tyvärr ingen bra bild på min lilla tomte, men jag kanske kan sno en från mommos mobil senare och lägga ut i bloggen.

Jag tror inte att det blir nåt "jobb" för mig idag.
Min mage är så konstig, så jag vågar nog inte gå utanför dörren ens.
Jag mår inte illa eller nåt.. Det är bara.. konstigt. Det låter och har sig. Nå, jag ska sluta babbla om det nu, ni är väl inte så superintresserade ändå.

Nu ska jag försöka bli färdig med julkorten!
Jag har inte allas adresser (Kicki, vart bor du?? Linda Nilsson - vart håller du hus?? ) så en del får helt enkelt klara sig utan i år. Förlåt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se