Alla inlägg under november 2007

Av Sofie - 5 november 2007 08:59

Det är så trist att det är måndag. För min del hade det kunnat få vara lite mer helg. Vi har nämligen haft det så mysigt, och Adrian har varit på så bra humör! Han har varit snäll och gosig hela helgen!
Vi har läst sagor, suttit och kollat på brasan, lekt... Vid ett tillfälle fick jag en spontan puss och så sa han "älsk dig"!!! Kan det bli mer gulligt?!?!?!

Praktik idag. Ångest och lite panik. Men samtidigt känns det spännande och kul. Bara en timme kvar... Hjääääälp!

Av Sofie - 4 november 2007 20:35

Fick nästan panik idag. Jag måste ha förträngt att jag börjar "jobba" imorgon! Idag slog det mig (ganska hårt också) att jag börjar imorgon.
Känner nervositet, förväntan, ängslan och så lite skräck också. Men jag försöker intala mig själv att det kommer gå BRA!
Får hoppas att jag inte får totalpanik imorgon och rymmer nånstans istället. Eller bryter ihop helt och gråter hela dagen i fosterställning. Nä, just ja, det kommer ju gå BRA!!!!

Av Sofie - 4 november 2007 20:32

Ang. Solstorm så förstår jag ju såklart att de inte kan filma allt som det verkligen är.. Av estetiska skäl osv. Men det är ändå störande!

Idag har vi varit på kalas. Mammas sambo Anders fyller år.
Vi köpte en sån där bautatriss för 100 kronor. Han vann 100 kronor!
Det bjöds på tårta och hembakade bullar. Jag åt.. ett äpple! Känner mig superduktig (och supergodissugen!)! Men det är bara att kämpa vidare. Det har ju gått så bra än så länge, så jag vill inte sabba.

Av Sofie - 4 november 2007 10:56

Solstorm var... okej. En tvåa i betyg är för snålt, men en trea är nästan för generöst. Som Kirunabo var det massor med detaljer som irriterade. Som t.ex att när hon åkte från flyplatsen så kom hon in till stan via Nikka-vägen.. Men handlingen var bra (såklart), och skådespeleriet var.. sådär. Och ja, jag erkänner att Persbrandt faktiskt gjorde en okej insats.

Klev upp på vågen imorse, beredd på att bli rejält besviken efter gårdagens lilla fusk. Men jag blev glatt överraskad! -2.3 kg! Wohooo!

Av Sofie - 3 november 2007 17:14

Ikväll ska vi på bio. Solstorm ska vi se. Jag tror inte att den är sådär superbra, men det är nog kul att se allt från Kiruna i alla fall.
Jag gillar inte Mikael Persbrandt så mycket. Tycker faktiskt att han är otroligt överskattad. (Precis som Amanda Jenssen i Idol! Grr!)
Ska förresten unna mig några bitar mörk choklad på bion. Det är ju faktiskt lördag. Och kanske gott Imsdal-vatten till... Slurp!

Fondväggen i matsalen blev förresten grymt snygg! Ska fota när jag orkar, så ni får se ;)


På tal om Idol förresten.. Vad är det för snack om tjejslakt?
Visst att det säkert bara är en massa småtjejer som röstar på alla söta pojkar, men ändå! Är det bara killar som är bra, så är det bara killar som ska vara kvar. Sist jag kollade så gick Idol ut på talang, inte kön.

(Nöjd nu Nina? ;) Och jo, tycker absolut att du ska komma förbi nästa vecka! Om du inte ligger på BB förstås..hihi.)

Av Sofie - 3 november 2007 17:11

Idag har vi inte gjort så mycket, förutom att handla på Coop. JÖSSES vad folk det var! Man kom knappt fram på vissa ställen.. Jag hatar folk som trängs och knuffas. Jag blir alltid på superdåligt humör!

GI-shoppade litegrann. Dyrt, men kul. Och gott!
Roger lagade kyckling idag och det blev såå SMARRIGT! Jag har nog aldrig ätit godare kyckling faktiskt..
Igår åt jag lyxfrukost också. Omelett med skinka och lite basilika. Jag kan absolut vänja mig vid sådana frukostar! ;)

Vågade kliva upp på vågen idag, och jag blev så glad!
-1,4 kg. Redan!

Nån som vet nån sida med smaskiga GI-recept?

Av Sofie - 3 november 2007 17:07

Igår kväll kom Evelina hit och hälsade på. Väldigt trevligt! Vi spelade spel och drack lite alkohol. Plötsligt kom vi på att vi kan ju åka till krogen och dricka lite där istället!

På Mommas var det fullt. Jättefullt. Träffade pappa där, och han bjöd på en flaska drickbart. Tack pappa!
Gick sedan och glodde på småglin utanför Babylon, och så spanade vi in lite på O'Learys men där fanns ingen man kände igen.
Hamnade till slut på La Guna och lyssnade på lite folk som sjöng karaoke. Hemskt för öronen, men ändå kul att lyssna på.
Sedan kom faktiskt folk som man känner litegrann, och då blev det ännu roligare. Åkte hem strax innan 2 tror jag... Tack Kicki för att du är så snäll!

Hade velat gå ut idag också. Eve ska på La Guna senare och lyssna på lite live musik och ha kul. Men det verkar inte som att vi har råd... SNYFT!

Av Sofie - 1 november 2007 22:36

Idag har vi målat vardagsrummet. Samma gråa färg som i matsalen. Det finns roligare grejer än att fixa maskeringstejp överallt, men det är värt slitet. Rummet blev superfint! Tapeterna hade kommit redan idag, så imorgon kommer min pappa och hjälper till och fixar upp dem. Nice!!

Adrian var jätteglad när jag hämtade honom från dagis idag. Jag brukar nästan alltid stå och kika på honom lite i smyg när jag hämtar, för det är så roligt att se när han leker med de andra barnen.
Igår sa fröknarna att han haft pusskalas. Hihi, min son är en riktig tjejtjusare! Idag har han pratat om att pussas igen, och så går han omkring och pussar i luften, eller hur man nu ska förklara det.

Var till mamma efter dagishämtningen. Hon hade bakat bullar och kangoskakor, men jag rörde inte en enda! Snodde en bit kyckling och lite morot till middag istället.

Min GI-bok kom idag. Det känns bra det här. Ska läsa lite och se vad det handlar om, och sen drar vi igång! Spännande!
Ställde mig på vågen nyss och då visade den 66.6, haha.

Nu ska jag läsa alla andras bloggar!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards