Alla inlägg under november 2007

Av Sofie - 11 november 2007 08:35

Helt sjukt att det var Christoffer som fick lämna Idol. Han är en av dem som sjunger absolut bäst (och så var han ganska söt också)!

Igår var jag på loppis med Eve. Hade förberett mig på en del fyndande men hittade inte nåt. Det var en dålig loppis i år. Förra året hittade jag ju i alla fall ett par tofflor och en babypulka till Addeman.

Fars Dag idag. Ska till pappa imorgon istället. Roger jobbar till 18 idag, så vi hinner helt enkelt inte dit.
Men nästa vecka har både pappa och Roger ledigvecka. Najs!

Nu ska jag försöka orka göra frukost.. Kanske blir en smoothie idag. Jag orkar inte fixa nåt..

Vilken sovmorgon man får under helgerna förresten.. Jäkla unge. Fick ju visserligen sova 18 minuter längre än vanligt, men hur kul är det att kliva upp 06.48 på en söndag? Suck.

ANNONS
Av Sofie - 9 november 2007 15:02

Jag har bestämt mig för att ge Jobbvägen en andra chans. Igår var det faktiskt riktigt kul!
Idag var dock en ganska meningslös dag.
Kom dit lite sent, runt 10.15 Satt sen med de andra som fikade till ca 10.40 Sen hann jag sy en endaste söm innan jag var tvungen att gå till AF. Hihi. Jag sa att jag kanske hinner tillbaka innan lunch, men Edit sa "Ääääh, gå hem". Najs!

Sitter nu och njuter av lugnet innan det är dags att hämta hem bus. Har nyss knåpat ihop ett halsband och nu sitter jag då här..

Såg att Anna fått sin lilla tjej nu! GRATTIS!

Ikväll ska vi till Addes faffa med lite blommor och lotter.
Roger jobbar ju hela helgen (18-06) så vi hinner inte dit då.
Min far firar vi nog först på måndag. Även han jobbar hela helgen.

Nu ska jag kanske starta en liten brasa. Jag fryser litegranna.

ANNONS
Av Sofie - 8 november 2007 08:30

-2.8 kg.

Det går inte fort, men det går ju.
Har nyss ätit äggröra med lök, och lite sallad till. Gott! Och mysigt att få äta tillsammans med darling.

Han ska skjutsa mig idag, så jag behöver inte stressa så jättemycket nu på morgonen. Skönt. Ska dricka te tror jag, och sen är det duschen som gäller.

De ska ha höstfest på dagis idag, förresten. De ska ha disco, äta tacos och popcorn.. Hur gulligt är inte det? Alla barnen var så finklädda och söta. Jag tänkte inte på att ta på Adrian fina kläder, men han är ju å andra sidan alltid snyggast i stan ;)

Nu ska jag läsa allas bloggar, sen ska jag sörpla i mig nåt gott te. Adjö!

Av Sofie - 7 november 2007 08:40

Snart dags att göra sig klar för ännu en dag på "jobbet".
Fick svar på mitt mail idag i alla fall. AF-tanten tyckte att det var bra att jag känner vad som är bra och vad som inte är bra för mig, och att jag kan sätta gränser. Vi ska träffas på fredag. Får se vad som händer då.

Det har blivit så svårt att komma upp på mornarna nu. Jag får riktigt kämpa för att ens orka sätta mig upp. Och inte blir det bättre av att Adrian ligger bredvid och snarkar, och ser ut att ha så mysigt och skönt under täcket!
Igår kom jag i säng i ganska bra tid i alla fall. Före 23.00 Såg faktiskt att klockan var 22.59 innan jag slöt ögonen, hihi.

Nu ska jag läsa alla andras bloggar.
Och jo, Nina, kläm ut den där ungen NUUUUUU!

Av Sofie - 6 november 2007 22:42

Det kändes lite bättre idag. Men jag känner mig fortfarande ganska malplacerad. På vilket sätt är det tänkt att jag ska utvecklas eller lära mig någonting där?

Jag önskar att jag inte vore så förbannat blyg. Jag hatar det. Men vad ska man göra? Suck.

Av Sofie - 6 november 2007 08:40

Har nyss skickat ett mail till min AF-tant och berättat att Jobbvägen nog inte är något för mig, trots allt. Får se om hon hinner svara innan jag måste gå.. Bussen går 09.08 Lite halvjobbigt, för det innebär att jag är framme nästan en halvtimme innan jag börjar. Hur kul är det?

Av Sofie - 6 november 2007 08:36

För första gången på flera veckor så grät inte Adrian när jag lämnade honom på dagis imorse. Han var ju såklart inte särskilt lycklig över att jag gick, men allt han sa var "mamma" lite gnälligt, men bara en endaste gång.
Inget "maaaammaaaa" eller "mammaaaaa meee" följt av tårar. Nog för att han alltid har slutat gråta innan jag ens kommit utanför dörren, men ändå! Det känns skönt.

Har precis njutit av en god frukost, bestående av äggröra med skinka och lök. Och så gurka till. Och vatten. Jag dricker alldeles för dåligt. Måste ändra på det!

Men det verkar funka. Det har stannat av litegrann, pga fusk under helgen skulle jag tro, men nu är jag nere i -2.5 kg. Så här "lite" har jag inte vägt sen innan jag blev gravid. Har mått lite illa, men jag läste i min GI-bok att man kan göra det i början. Hoppas det går över snart.

Av Sofie - 5 november 2007 18:59

Jag vågade och lyckades ta mig in till praktiken. Det gick ganska bra. Men vilka skumma människor det finns! Fick börja sy grytlappar i alla fall. Får se hur det går.. Är det nu jag påminner alla om att jag drev slöjdläraren till vansinne eftersom jag aldrig lärde mig att ställa in varken raksöm(!!!) eller sicksack (zickzack såg så fel ut). Nåväl.
Jag kände mig grymt malplacerad. Det känns inte som rätt ställe för mig. Trist.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se