Alla inlägg under november 2007

Av Sofie - 18 november 2007 20:30

Idag har jag varit på "kalas". Eve blev en gammal tant idag nämligen. Fast jag ska väl inte säga nåt, fyller ju år snart jag med.. Eller ganska snart iaf. Gott med lite kladdkaka iaf. Skönt att få fuska lite ;)

Vi möblerade om idag igen. Tvn fick åka tillbaka i det rum vi tänkt ha som "matsal". Blev rätt okej faktiskt. Så nu får det vara så tills vidare.
Hittar vi nu nångång ett fint matsalsbord kan vi ju alltid möblera om igen.

Cold case ikväll. Sen ska jag sova! Måste ju orka upp imorgon också.. Ser verkligen inte fram emot veckorna längre, då man måste ställa väckarklockan så tidigt..... Usch usch.

Nu ska jag umgås med min gubbe, som precis har nattat barn.
Än så länge funkar det bra med nya sängen. Adde gillar den!

ANNONS
Av Sofie - 17 november 2007 20:47

Inga grytlappar denna vecka heller. Men nu är det verkligen inte mycket kvar! Borde bli färdig senast på tisdag. Efter det ska jag prova stenslipning.

Jag har börjat må sämre igen. Antagligen är det väl allt det nya som stjäl all min ork. Jag är inte mer trött än vanligt, men jag vet inte.. Allt känns bara så.. tomt. Likgiltigt.
Jag känner igen känslan och jag gillar det inte. Jag vill inte börja må sådär dåligt igen! Aldrig i hela jävla livet!
Blev erbjuden medicinering under senaste samtalet med Malmfältens Psykiatri. Inte någon längre stund, utan bara nu när allt kommer igång och det kan kännas sådär jobbigt (som det gör). Jag tror jag ska anta erbjudandet. Jag vill verkligen inte börja med medicin igen, men jag vägrar må sådär dåligt igen! Hellre medicin i nåt år, än becksvart mörker. Usch.

Det känns som att jag inte har nåt liv längre.
Allt det där roliga man kunde göra förut, det går inte längre.
För vem ska ta hand om min plutt om jag vill hitta på nåt?
Roger jobbar ju nästan jämt. Så vem?

En tjejkväll med film och sånt låter kul. Men plutten?
En tjejkväll med alkohol och krogbesök låter kul. Men plutten?
En lugn kväll, fri från uppvaknanden, gnäll och välling låter skönt. Men plutten?

Jag får nästan en klump i magen om kvällarna. Schh ssssch, inte låta, ungen kan vakna! Vänta, vad var det som lät nu? Vaknar han? Snälla säg att han inte vaknar!
Jag orkar inte. Jag vill ha lugna och sköna kvällar med mys.
Inte ångest, klump i magen och knappt någon sömn.

Imorgon är det "kalas" i alla fall. Skönt med nåt roligt som händer, för en gångs skull.

ANNONS

Oj

Av Sofie - 15 november 2007 19:09

Jag blev visst inte klar med grytlapparna idag heller. Men nu är det inte mycket kvar! Kanske att jag blir klar imorgon..
Jag är faktiskt världssämst på att sy.

Annars har det inte hänt så mycket idag.

Vi åkte till Coop för att handla grovsalt. Vi kom ut med två kassar, men grovsalt då? Oj. Roger fick springa in igen. Hihi!

Roger fixade säng till Adrian idag också. Imorgon ska vi montera ihop den och testa vår nya teknik. Nångång ska man väl få den där ungen att somna?!

Av Sofie - 14 november 2007 14:58

Ännu en hyffsat meningslös dag på "jobbet" idag. Fast idag valde jag det själv å andra sidan. Jag har varit så trött idag, så jag har mest suttit och glott på vad de andra pysslar med. Skönt att ingen säger nåt ändå. Jag menar, man säger att man är trött och seg idag och sitter bara och stirrar och ingen gnäller. Edit skrattade bara och sa "stackars Sofie får inte nåt gjort idag". Hehe. Men jo, lite produktiv har jag varit. Jag har klippt ut det där tjocka grejset som ska vara inne i grytlappen så man inte bränner händerna av sig, och så har jag sytt två sömmar. Snart är jag faktiskt klar med mina grytlappar!

Nu sitter jag och avnjuter en ananas-smoothie till mellis. Himla gott måste jag säga. Tur att vi köpte den där mixern, så man kan göra en massa olika smoothies och grejer! Tänkte baka idag, men det blev inget för Roger och Stefan stod och styckade en stackars gris i vårt kök. Alltså inte en hel gris som så, utan bitar av en halv gris. Öh. Orkar kanske baka imorgon. Tänkte göra chocolate chip cookies eller någe sånt, så man har nåt att bjuda på om nån skulle råka komma och hälsa på (Nina, Kicki, när kommer ni??).

Men lite duktig har jag faktiskt varit idag. Jag har strykt gardiner och hängt upp i Adrians lekrum. Nu ser det nästan mysigt ut där inne.
Eller det hade gjort det om det inte hade varit så stökigt.

Min kusin Amanda fyller år idag. GRATTIS GUMMAN!
Hon blir faktiskt tonåring. Helt skumt egentligen, för var inte hon en liten plutt nyss? Tiden går fort när man är gammal..

Hooja, tänkte gå och glo tv, men så kom jag på att vi inte har nån! Vi skickade in vår på rep idag, för det har bränt fast grejer i ööh, vad säger man? Bildskärmen. Duken. Den dära delen som man tittar på.
För länge sen lånade vi ut en tv till min mamma. Den ska vi låna tillbaka idag. Vad konstigt det kommer att kännas att gå från 42 tum till 28. En minitv är det ju! Man kanske vänjer sig.. Men trist att spela GH på en så liten tv!

Av Sofie - 14 november 2007 08:34

Igår var det äntligen ett avsnitt av Desperate Housewives som jag inte hade sett! Fast jag blev lite besviken på hur de hade löst det med Edies "hängning".. Nåja, man kan inte få allt.

Har nyss ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen.
Lite ont i halsen har jag idag, men jag försöker ignorera det. Jag vägrar bli sjuk!

Av Sofie - 13 november 2007 23:27

Min kropp gick i strejk igår. Den sa att den ville ha mer kolhydrater. Hjälp, vad dåligt jag mådde. Så nu är jag inte lika strikt i GI-dieten längre, och jag mår mycket bättre. Åt lite bulgur till middagen idag, och oj vad jag har saknat bulgur. Det är ju så smaskens!

Jag var hemma från Jobbvägen idag. Har haft en så dålig dag, plus att jag mådde dåligt efter min kropps-strejk fortfarande.
Imorgon är det dags igen, om nu inte Adrian blivit superförkyld.
Märkte nämligen vid dagishämningen att snoret börjat forsa igen. Så nu är det dags för massor med nässpray igen så han slipper de där förbenade öroninflammationerna!

På tal om Adrian så går nattningen superdåligt. Man känner sig ju hemsk när han skriker som en stucken gris varenda kväll!
Men nu har vi kanske kommit på en lösning.
Adrian ska få en ny säng, typ en växasäng, och den ska få stå i vårt sovrum. Förhoppningsvis ska då alla få sova gott om nätterna, och sen får han väl flytta tillbaka till eget rum när han är redo för det. Min lilla gullegris..

Jag har varit så arg de senaste dagarna. Jag tror att det är för att jag mår lite sämre igen. Så förlåt till Roger och Adrian för att det går ut över er, men det har inget mer er att göra. Jag önskar att jag kunde ta reda på varför jag är så arg!!

Rogers kusin fick sin bebis idag. En bautapojke på 57 cm blev det! Ungarna blir bara större och större.. Jag som tyckte Saras bebis var lång!
Nu går jag själv omkring och traskar här i väntans tider, fast på Ninas bebis! Kooom nuuuu!

Äsch, nu måste jag ju sova. Upp 07.00 Gonatt!

Av Sofie - 11 november 2007 20:46

Efter dagens tupplur så har jag och Adrian varit ute och skottat. Mobbo kom också och hjälpte till. Hjälp vad det snöar! Det kommer ju hur mycket som helst! Tur att det är mysigt med snö.

Adrian var så söt igår förresten.
Jag frågade om jag kunde få en slängpuss. Då tittar han på mig lite finurligt, ger mig en slängpuss och så säger han "love you"! Hihi, gullunge!
Jag säger ofta "I love you" och då får man ibland ett "lavv joo" tillbaka :)

Han brukar plocka lite med Rogers astmamedicin också. Ja, såklart har jag koll så att han inte råkar få i sig något eller så.
Han brukar säga "assma" och så låtsas han ta lite medicin. Hur gulligt som helst!

Nu är det mindre gulligt dock. Han ligger i sin säng och VRÅLAR. Han ska ju INTE sova. Och absolut inte i sin säng, utan i "MAMMAAAS!!!"
Hoja.

Av Sofie - 11 november 2007 10:51

Adrian driver mig till vansinne. Tur att det är måndag imorgon. Måndag = dagis! Där får han leka av sig all energi, så som han behöver men mamma inte orkar..

Har i alla fall varit duktig och städat lite. Så gott det går åtminstone.. Det jag plockar undan drar Adrian fram. Det blir som aldrig riktigt städat.

Britneys nya skiva är faktiskt rätt okej. Faktiskt.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se