Alla inlägg under november 2007

Av Sofie - 25 november 2007 17:15

För ungefär en timme sedan fick jag ett mms med underbart innehåll! Tommy och Maria har äntligen fått sin bebis. Och det blidde en tjej, men det visste jag ju redan!

Annars händer inte mycket här. Vi är sjuka allihop.
Eller ja, Adrian är ganska pigg. Funderar på om vi ska skicka honom till dagis imorgon eller ej, men mest troligt får han väl vara hemma.
Både jag och Roger fick springa upp och kräkas inatt. Suck. Bara en gång, än så länge i alla fall och nu verkar det ha lugnat ner sig litegrann.
Mitt halsonda vägrar gå över, men idag har jag sluppit feber i alla fall. Är dock så matt att jag knappt orkar stå. Kändes nästan som att jag skulle svimma bara av att gå till köket och starta diskmaskinen..
Jag vill bli frisk, och det NUUUU!

ANNONS
Av Sofie - 24 november 2007 19:15

Jag trodde att jag skulle klara mig - jag blir inte sjuk så lätt - men imorse så gjorde halsen så ont att jag trodde att jag skulle avlida. Och jag kan ju inte påstå att det har blivit bättre sen dess, men tack vare diverse mediciner orkar man leva i alla fall.
Jag har varit helt matt och svimfärdig, och feber på 39 grader har jag haft. På eftermiddagen kom illamåendet smygandes också, men det har nästan gått över nu. Hoppas att mitt lilla hjärtgull slipper denna sjuka i alla fall..


Förresten så är det SKANDAL att Daniel åkte ut från Idol igår! VAFAAN, vad tänker folk med?! Att hylla den där Amanda till skyarna hela tiden.. Folk måste vara galna. Hon skriker ju bara, och falskt dessutom!
Amanda eller Andreas borde ha åkt ut igår. Men Marie är ju kvar i alla fall, och det är ju tur det! Jag hoppas Marie vinner, men jag tror tyvärr att Amanda tar hem allt. Morr!

Ninas lilla Saga är typ den sötaste lilla tjejen i världen!
Och Malin hade fått sin lilla tjej nu också, och hon är så söt så klockorna stannar... Min hjärna har nog fått fnatt, men jag börjar också bli sugen på en liten.. Jag vet att jag ALDRIG skulle orka, åtminstone inte än, men ändå så finns tankarna där. Jag saknar att vara gravid.

Guitar Hero III inhandlades förresten igår. Sjukt bra låtar! Rock on!

ANNONS
Av Sofie - 22 november 2007 11:12

Igår kväll fick jag en så konstig tvångstanke. Adrian hostade till så konstigt nämligen, och så blev det knäpptyst sen. Så jag tänkte att tänk om han är död? Jag vågade nästan inte gå och titta. Men självklart låg han och snarkade. Som vanligt.

Vid 3-4 nångång vaknade jag dock av att han kräktes ner hela sängen. Mindre roligt! Att torka och tvätta och byta sängkläder är ju inte precis det man vill göra mitt i natten..
Så idag är vi hemma. Han verkar pigg och glad nu, och han har ätit både frukost och frukt och har fått behålla det. Jag hoppas verkligen att det inte är magsjuka, men vi brukar ju inte precis ha turen på vår sida.. Nå, den som lever får se.

Igår var vi förresten på välkomstsamtal på dagis. Jag och Roger fick prata med Adrians inskolningsfröken om hur det har gått, och vilka rutiner de har osv. Kul att få höra litegrann, man har ju som ingen riktig koll på vad de pysslar med om dagarna.
Men allt går jättebra! Adrian busar och leker med de flesta, och han är nästan aldrig ledsen. Han imponerar på alla med sina bokstavskunskaper. De lite större tjejerna hade frågat fröknarna att "hur gammal är han egentligen?". Haha, min duktiga unge!
Det går bra på mornarna nu också. Han är lite ledsen när jag går, men det kommer inga tårar längre. Det var roligt att få prata lite med fröken om hur allt funkar. Jag frågade om han har frågat efter "tossi" nånting ännu, men det hade han inte. Hemma säger han alltid att han ska vara naken och så vill han sitta på sin lilla toa-sits. Sötgöte!

Idag kom en besiktningssnubbe från Anticimex hit. Roger hade ringt angående några sprickor i golvet. Men det var ingen fara. Det är bara lim som torkat och gjort att det blivit en spricka. Skönt att det inte var något värre (läs: dyrt).

Av Sofie - 21 november 2007 09:18

I måndags skrev jag ju förresten att jag blev så glad när jag ställde mig på vågen, och att kan dagen börja bättre?
Somliga straffar Gud på en gång, som det sägs ibland.
Alldeles innan jag stängde av datorn för att kuta till bussen så fick jag en sticka under pekfingernageln! AAAAJ vad ont det gjorde!
Kunde inte böja fingret på hela dagen, och jag fick knappt på/av mig vantarna.. Kunde sen knappt sova på hela natten för att det gjorde så ont.

Det gör fortfarande ont. Men nu kan jag åtminstone röra fingret igen. Och jag verkar ha klarat mig från en infektion. Syns bara en brun fläck under nageln. Antingen blod eller sticka. Kanske kommer den ut av sig själv snart. Jag hoppas!

Nu ska jag surfa vidare så jag hinner läsa alla andras bloggar innan jag måste kuta till bussen igen. Ha en bra dag!

Av Sofie - 21 november 2007 09:15

Igår fick jag ett mms som innehöll en bild på en oliiiidligt söt liten tjej! Jajamän, ÄNTLIGEN har Nina fått sin bebis! Jag trodde det skulle bli en liten pöjk, men nähäpp!
Vill ni själva glutta lite på sötnosen så kika här: http://www.nll.se/upload/Webbisar/Gallivare/2007-11-20_1812.jpg

Av Sofie - 20 november 2007 15:07

Inte en sådär jätteproduktiv dag idag. Skulle ju börja med stenslipning, men jag har suttit och pratat med terapeuten hela dagen. Vi var klara precis i tid för avslappning, och sen var det ju slut för dagen.
Men stenslipning verkar skoj. Jag längtar till imorgon!

Linda skjutsade mig imorse, och vi gick på stan tillsammans sen efter att jag hade slutat. Det är farligt att gå in på Dicks Hobbyhörna. Det finns ju MASSOR med olika slags pyssel och knåp som jag vill testa. NU!

Idag ska vi till Sussi och hälsa på. Hon fyllde ju år igår nämligen, men vi kunde inte fara dit då. Vi hann helt enkelt inte. Men det blir bättre idag ändå - då slipper man träffa och umgås med vissa idioter. GRR.

Nu ska jag småstäda litegrann innan det är dags att hämta hem mästerstökaren igen!

Av Sofie - 19 november 2007 17:26

Idag blev jag ÄNTLIGEN klar med mina grytlappar!
Edit frågade snällt om jag ville ha dem själv eller om jag ville.. Nä, hon hann inte ens avsluta frågan innan jag sa att jag ska ha dem SJÄLV. Jag sa att jag har ju slitit så hårt med dem (my preciousssss) och Edit skrattade bara och sa "ja, det har du verkligen gjort". Så nu ligger de hemma på köksbordet och är sådär charmigt snea och fina.

Adrians dagisbilder kom idag också! Ååååh vad han är söt, min lilla guldklimp! Gruppbilden blev inte sådär jättelyckad, som jag misstänkte, men helt klart godkänd ändå. Man ser att han är lite ledsen och han är halvvägs ner från soffan, hehe. Suris! Men porträttbilden blev jättejättefin! Måste göra en efterbeställning så man får lite fler bilder. Måste ju skicka runt till stora tjocka släkten!

Av Sofie - 19 november 2007 08:49

Ställde mig på vågen imorse igen (usch, jag väger mig alldeles för ofta) och blev glad. 62.8 kg! Kan dagen börja bättre? :)

Sitter och tar det lugnt och lyssnar på Britneys "Piece of me". I like. Men det är en annan visa som fastnat i min hjärna. Jag blir inte av med den! Adrian har hjärntvättat mig tror jag... Hela tiden hörs samma sång i mitt huvud: "fem små apor hoppade i sängen, en ramla ner och slog sitt lilla huvud....."

Ska ta en senare buss idag. Bussen som jag brukar ta kommer fram en halvtimme innan jag börjar! Stan är knappt öppen då, så det är GANSKA trist må jag säga. Tar jag den senare bussen blir jag bara 10 minuter sen, och det är jag nästan varenda dag ändå ;)

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se