Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Everything happens for a reason

Av Sofie - 30 november 2007 18:47

Jag tror inte på sammanträffanden. Jag tror att allt som sker händer av en anledning.

Ställer man en fråga t.ex, så får man svar på ett eller annat sätt, bara man är öppen för det.

Jag har funderat länge på det här med hypnos. Det känns som att det finns saker som jag hade behövt komma ihåg. Saker som finns där i hjärnan som jag inte minns, men ändå mår dåligt av. Jag hade velat få fram några minnen, så man kan bearbeta och gå vidare.

Mamma kom förbi för några dagar sen. Hon hade äntligen hämtat ut lite böcker som hon beställt. Hon hade själv börjat läsa en, och tyckte att jag kan ju läsa nåt annat och så byter vi sen.

Gissa vad boken handlar till mycket stor del om? Just det.

 
ANNONS
 
Ingen bild

nina

2 december 2007 15:15

javisst.min bebis spydde ner min bh totalt igår, o meningenmed det var nog att den had ebehövt åka till tvätten för länge sen :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se