Direktlänk till inlägg 26 november 2007

Min älskade son!

Av Sofie - 26 november 2007 15:02

Ta i trä, men jag börjar känna mig lite piggare.
Jag råkade slumra till medans jag låg bredvid Adrian när det var dags för hans lunch-lur.. När jag kvicknade till kände jag mig nästan helt frisk, jag hade nästan inte ont nånstans! Men allt eftersom medvetandet vaknade så gjorde smärtan det också. Lite halsont och huvudvärk, och det snurrar litegrann i magen fortfarande, men jag känner mig piggare. Hoppas det håller i sig nu, och att jag äntligen är på bättringsvägen!

Imorse hade jag så ont i magen att jag knappt kunde stå upprätt.
Och så ont som jag har haft i halsen... Hujedamej, det önskar jag inte nån annan.

Adrian är pigg som en mört, och så GOSIG!
Igår när jag låg och kved i soffan så kröp han upp till mig och sa "mysa".
Och så kröp han nääära näära och spände ögonen i mig och sa lite viskande: Avv joo. Mitt hjärtegryn!

För tillfället ligger han och sover som en stock.
Han ville att jag skulle läsa Bamse, men när jag började så ändrade han sig och skulle läsa själv. När jag kvicknade till efter min powernap så hade han somnat med boken i famnen. Så söööt!

På tal om att läsa så kan han faktiskt läsa några ord. Eller det handlar väl mer om att han känner igen dem, men ändå.
Han kan läsa "Adrian" och "Emma". "Mommo" och "mamma" också, men de blandar han ofta ihop. De är ju ganska likadana.

Han får gå tillbaka till dagis först när vi alla är friska.
Fast helst vill jag ha honom hemma resten av året. Eller tills han är kanske 10 sådär. Annars släpar han ju med sig nästa förkylning eller magsjuka hem snart igen! Blääää!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se