Alla inlägg under oktober 2007

Av Sofie - 19 oktober 2007 11:34

Jag vågar fortfarande inte riktigt känna mig hemma här ännu. Tänk om vi inte har råd och så måste vi flytta? Då är det ju bara jobbigt om man har börjat känna sig super-hemma.
Det kanske blir bättre när man har betalat räkningarna och ser hur ekonomin ser ut. Jag vill ju känna mig hemma här!

Sen kanske det blir bättre när vi kommer igång och fixar och donar lite, så att det verkligen känns som att det är vårt hus. Ibland känns det fortfarande som att vi är och hälsar på hos nån, och att vi snart ska åka hem till vår pyttelilla lägenhet.
Nä, får vi välja nya "egna" tapeter osv, så blir det nog bättre.

Jag har en vision om vårt sovrum. I mitt huvud är det hur mysigt som helst! Men det är ett litet kostsamt projekt. Först måste man ju måla om. Sen vill jag köpa ny sänggavel och sängbord. Och så måste man ju köpa lite snygga kuddar och sånt, så det blir mysigt. Och så lite växter och schysst belysning förstås. jag vill fixa NUUUUU!

Näfan, nu måste jag göra lunch!

ANNONS
Av Sofie - 19 oktober 2007 11:08

Min stickningskarriär går inget vidare, känns det som.
På första försöket så blev halsduken alldeles för bred. Bara att börja om! Försök nummer två blev också lite bred, men jag försökte intala mig att det blir nog bra ändå. Men nä, till slut började jag om ändå.
Nu är jag på försök nummer tre, och nu känns det som att halsduken kommer att bli för smal istället. Men nu orkar jag faktiskt inte börja om! Blir den för smal så blir den för smal. Jag kan ju alltid göra en ny sen! :)

Vi vaknade sent idag. Mest för att Adrian strulade så mycket inatt. Jag har inte somnat förrän vid 1, tror jag. Suck. Men jag tror jag överlever ändå, tack vare att man fick sova lite längre på morgonen.

Nu ska jag städa upp allt det som Adrian precis hällde ut ur sin leklåda... Datarummet är helt upp- och nervänt för Adrian är här och plockar med ALLT.

Snart lunch också. Köttfärssås ska jag göra. Mums!

ANNONS
Av Sofie - 18 oktober 2007 20:47

Nu äntligen hade det kommit en bild på Saras söta lilla tjej! Eller lilla och lilla.... 54 cm är inte så litet! ;)

http://www.nll.se/upload/Webbisar/071017_044.jpg

Och jo, Nina - jag kommer ihåg datumet för att jag senast var där när plastsystern min fyllde år. Jag skriver inte upp det eller så, hehe ;)

Av Sofie - 18 oktober 2007 16:01

Idag vill jag åka och hälsa på hos min fader. Jag har inte varit där sen den andra september. Det är länge sen.
Jag vill krypa upp i deras soffa och dricka en kopp te, som förut. Mys. Nu hinner man ju inte mysa så mycket förstås, för man måste ju spana på Adrian så mycket i deras obarnsäkrade hus. Men en kopp te i kökssoffan är också najs.

Nä, jag ska dit. Jag saknar pappa.

Av Sofie - 18 oktober 2007 15:57

Okej, man kanske skulle kasta ut vågen då. Inte för att jag väger mig särskilt ofta, men visst händer det. Oftast blir man ju ändå bara deppad när man står där. Och jo, det är ju centimetrarna som räknas, inte kilona.
Går jag upp en till klädstorlek så blir jag superledsen! Det räcker med att ha gått upp 4 strl sen jag var 18!

Kolhydrater måste man ju äta. Inte så supermycket kanske, men kolhydrater måste man ju få i sig. Det är ju den enda näringen som hjärnan kan ta till sig, har jag läst. Äter man inte kolhydrater så blir man trött och så börjar man må dåligt.
Nä, lite kolhydrater måste man ju ha.
Jag tror på tallriksmodellen och så är det bara att ge sig ut och röra på fläsket! Då ska det förhoppningsvis hända grejer!

Av Sofie - 18 oktober 2007 10:28

Här försöker man som attan att gå ner några kilon. Eller ja, jag gör väl inte så mycket som jag borde, men jag försöker skärpa till kosten just nu.
Käkar havregrynsgröt på morgonen, försöker äta mer frukt och grönt och jag försöker skära ner på godis och annat slisk.
Jag trodde det gick ganska bra. Jag kände mig lite lättare.
Gissa om man blir deppad när man ställer sig på vågen och upptäcker att man gått upp 3 kilo istället!
Kanske var det mest vätska, för nu har de försvunnit igen. Men ändå!

Jag är less på att vara.. jag ska inte säga tjock, men mullig i alla fall. Degig, kanske passar bättre, haha.
Mina knän har börjat tjorva, och höften har blivit värre igen.
Min kropp skulle behöva bli lite lättare.

Nästa vecka, när Adrian förhoppningsvis är på dagis igen, så ska jag försöka ta mig ut på lite promenader i alla fall.
Orkar jag så blir det kanske en tur till gymmet också. Men nåt måste jag göra i alla fall. Jag behöver bättre kondis och lite mer muskler!

Jag är LESS!

Av Sofie - 18 oktober 2007 09:41

Adrian har sovit lite bättre inatt. Skönt nu när han är lite större, och förstår själv att det är enklare att andas utan napp. Förut kunde han ju inte sova alls om han inte hade nappen.

Han har varit på bra humör hela morgonen. Han var t.o.m glad när han vaknade. Han verkar mindre snorig idag, men han har börjat hosta litegrann. Han får vara hemma resten av veckan, och förhoppningsvis blir han så pass frisk under helgen så att han kan gå på dagis på måndag.

Tänkte kika på Saras lillflicka på webbisar, men hon hade inte kommit upp där ännu. Får hålla utkik, bilden kommer säkert senare idag. Jag vill ju se!

Nu ska jag parkera gossen framför lite Pingu (Roger har äntligen fixat fram den andra filmen!) så jag kan sticka lite på min halsduk.
Det tar lite extra tid, för jag började om igår. Jag hade gjort den så onödigt bred. Men nu ska det nog bli bra!

Pingu-tajm!

Av Sofie - 17 oktober 2007 20:29

Min kusin Sara fick sin bebis idag! Därmed har Adrian fått sig en liten tremänning! En liten tjej blev det. Sitter och väntar på att de ska lägga ut en bild på "webbisar" så man får glo på den lilla sötnosen!
Nu längtar jag ju tills nästa gång vi åker till Luleå, så man får träffa prinsessan på riktigt också.

Nu ska jag gå och fortsätta sticka på min blivande halsduk. Hittade ett jättetufft garn igår när jag var på stan.
Sen klockan 21 så är det såklart Heroes som gäller!

GRATTIS SARA o JUKKA :)

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se