Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Sömn och GI

Av Sofie - 29 oktober 2007 20:53

Masade mig iväg till FK på morgonen, för enligt Roger så hade jag tid klockan 10. När jag kommer dit så får jag veta att nä, jag har minsann tid klockan 13! SUCK. Jag hade ju kunnat ligga hemma och sooova!

Nå, jag strosade runt på stan en stund och sen kom Eve och Elias och höll mig sällskap. Jag hittade faktiskt en bok som verkade bra.
"Somna själv". Ja, jag är DESPERAT! Börjar inte sömnen funka snart så rymmer jag. Jag tror jag håller på att bli tokig. Och tålamod? Vad är det? Sömn är fan livsviktigt.

Gubben på FK var förresten seeeeg. Det tog en evighet för honom att använda datorn, för tydligen är det omöjligt att använda mer än pekfingrarna när man skriver... Och 4 samtal fick han också, varav ett lät såhär:
"Ja?
.."Jag har besök nu så vi får prata sen...Jaha, är det mönster på dem eller?...Säljs de i två-pack?....Ja, men köp en sån då. Hejdå."
Vafaaan gubbe, inte vill jag sitta och lyssna när du snackar med frugan. Vissa har BRÅTTOM.

Beställde en annan bok nyss förresten, från Bokus.
Eve håller på med GI och det verkar ju funka kanonfint! Eve har blivit så smal och fin! Så jag vill ju testa jag med!
Hittade boken "GI i praktiken" för 34 kronor, så den beställde jag illa kvickt.

Nu ska jag glo på CSI och sen är det sängen. Gonatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se