Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Just ja...

Av Sofie - 27 oktober 2007 09:59

Min kontaktperson (som vi kallar I) från Malmfältens Psykiatri ringde äntligen igår! Jag ogillar henne mer och mer, men tydligen finns ingen annan som kan köra KBT med mig, så jag antar att jag är fast med I. Suck.

Försökte förklara för henne att jag behöver ett läkarintyg till aktivitetsersättningsansökan och att jag ville ha en läkartid så snart som möjligt, men det verkade inte gå in. Det var strul förra året också. Då kom inte läkarintyget in förrän sent. Jättesent. Faktiskt närmare 3-4 månader för sent! Som tur var löste det sig ändå, och jag fick mina pengar. Suck.

Nå, jag ska dit den 8:e, och då ska jag återigen säga att jag måste ha läkarintyg NU. Kanske går det in i hennes lilla skalle.

Jag önskar att jag slapp allting som har med FK och Malmfältens Psykiatri att göra. Jag vill ha ett vanligt liv. Jag vill vara som alla andra. Tjäna mina egna pengar. Ha ett jobb och arbetskamrater att gå till varenda dag.

"Jobbvägen" är ett steg i rätt riktning i alla fall. Jag hoppas att det kommer gå bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se