Direktlänk till inlägg 26 oktober 2007

Idol och Criminal Minds

Av Sofie - 26 oktober 2007 20:08

Adrian var ledsen igen vid morgonens dagis-lämning. Jag vet inte om jag är känslokall, men inte är det så jobbigt. Alltså, det är ju inte alls kul att han gråter när jag går, men jag vet ju att så fort jag försvunnit så slutar han gråta och så leker han med de andra ungarna och har kul istället. Jag vet att han trivs jättebra på dagis. Andra berättar om hur de har stått och gråtit när de lämnat sina ungar på dagis (min egen moder t.ex) men jag vet inte.. Jag tycker inte att det är så farligt. Är jag dum?

Har varit och hälsat på hos min kära bror idag. Det var jättelänge sen sist! De har fått jättefint i sin lägenhet nu. Niklas diskade och jag underhöll mig själv med lite Guitar Hero II. Kul att få spela lite andra låtar. Börjar nästan bli less på spelet som vi har. Men det är klart, jag har ju nästan varvat det nu.

Det kändes konstigt att gå förbi vår gamla lägenhet. Det kändes lite som hemma, fast ändå inte. Jag trodde att det skulle kännas mer som hemma, men jag börjar väl vänja mig vid huset nu.
Roger visade mig lite bättre hur ekonomin ser ut, och nu är jag inte så orolig längre. Jag tror faktiskt att vi klarar att bo i hus!

Jag längtar tills Roger kommer hem. Måste passa på att gosa lite, för sen under helgen jobbar han 06-18. Vi hinner ju ses, men inte så mycket. Man måste ta vara på de stunder man får tillsammans, oavsett hur korta de må vara.

Ikväll är det Idol och Criminal Minds som gäller. Idol har redan börjat, men än är det inte så noga.. Man får ju se snabbgenomgången ändå sen. Jag är mest nyfiken på vem som åker ut. Hoppas det blir den där Amanda Jensen. Jag fattar inte varför alla höjer henne till skyarna - hon suger ju! Varenda ton är ju falsk. Nej, jag skulle inte kunna göra det bättre själv, men ändå! God damn..

Måste hänga tvätt sen också. OJ vad roligt. Men nu har jag följt tvättschemat hela veckan, så nu är tvätthögen avsevärt mindre.
Ja, jag har ett tvättschema. Annars blir det fan inte gjort. Jag gillar att ha koll på saker och ting. Det kommer väl från när man mådde dåligt, antar jag, men det hänger kvar. Kontroll är bra!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

27 oktober 2007 13:41

hur fanken funkar ett tvättschema?!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se