Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Snorigt inlägg

Av Sofie - 18 oktober 2007 09:41

Adrian har sovit lite bättre inatt. Skönt nu när han är lite större, och förstår själv att det är enklare att andas utan napp. Förut kunde han ju inte sova alls om han inte hade nappen.

Han har varit på bra humör hela morgonen. Han var t.o.m glad när han vaknade. Han verkar mindre snorig idag, men han har börjat hosta litegrann. Han får vara hemma resten av veckan, och förhoppningsvis blir han så pass frisk under helgen så att han kan gå på dagis på måndag.

Tänkte kika på Saras lillflicka på webbisar, men hon hade inte kommit upp där ännu. Får hålla utkik, bilden kommer säkert senare idag. Jag vill ju se!

Nu ska jag parkera gossen framför lite Pingu (Roger har äntligen fixat fram den andra filmen!) så jag kan sticka lite på min halsduk.
Det tar lite extra tid, för jag började om igår. Jag hade gjort den så onödigt bred. Men nu ska det nog bli bra!

Pingu-tajm!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se