Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

Smärta!

Av Sofie - 13 oktober 2007 20:07

Roger skulle jobba extra idag, 06-18. Som tur var fick han sluta lite tidigare!

Men jag och Adrian har haft det bra idag. Adrian har varit sitt vanliga snälla och gosiga jag idag. Vi har busat och lekt hela förmiddagen. Och så har vi dammsugit. Jag har dammsugit nedervåningen, och så dammsög Adrian övervåningen. Han använde sin egen dammsugare såklart!
Efter lunch fick han sova i vagnen och så tog vi en promenad upp på stan tillsammans med mommo och Victoria.
Fika på Brända gjorde vi också. Rost var FULLT.

Har varit hos mommo en stund också.
Mommo hade en liten sticknings-skola med mig. Jag har kommit på att jag vill lära mig att sticka. En halsduk ska jag göra.
Jag älskar handarbete. Att skapa något. Jag vill nog jobba med nån form av handarbete eller design. Jopp.

Nu på kvällen har vi varit på kalas. Eller ja, det blev inte så mycket till kalas. Vi kom så sent så Tindra hade precis gått och lagt sig när vi kom.
Men nå, trevligt var det ändå och Adrian hade roligt. Trist att inte hinna träffa Tindra bara, men vi hinner nog nån annan dag.
Hoppas hon tycker om sin present! Hon skulle få öppna den imorgon på morgonen.

Jag tror fan att jag går och lägger mig snart. Jag VET, jag är en pensionär. Men jag är dödstrött, och min kropp gör bara ont. Min höft krånglar så mycket, och nu har mitt knä börja tjorva också.
Det enda sätt jag kan beskriva det på är att det som "ploppar" när jag går ibland. Som att knät vill hoppa ur led. Tidigare gjorde det bara ont när det ploppade, men nu har det gjort ont hela kvällen. Svanken gör också ganska ont. Måste nog kanske till läkaren snart.... Fast jag har ingen lust. Kiruna lasarett med tillhörande läkare är ju ett enda stort skämt.

Gonatt!

 
ANNONS
 
alexandra

alexandra

13 oktober 2007 20:29

fin profilbild :D

http://nalindra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se