Direktlänk till inlägg 12 oktober 2007

Välling, kladdkaka och städning. Fast inte samtidigt.

Av Sofie - 12 oktober 2007 09:40

Adrian måste vara inne i en växtperiod. Annars är han bara en väldigt hungrig kille.. Räknat från 20.00 igår till 05.00 imorse, så har han ätit välling fyra gånger! SNARK!
Strax innan 7 klev vi upp. Hade krafter till att slå igång Laban-filmen, sen slocknade både jag och Roger på soffan. Som tur var kvicknade jag till i hyffsat bra tid, så vi hann till dagis lagom till frukost i alla fall.

Linda ska komma och hälsa på idag. Bara för att hon kan! Hon lyckades nämligen ta körkort igår. Grattis grattis!
Ska bjuda på lite av den där kladdkakan jag bakade igår. Det är bra med besök, för då får man ju en ursäkt att äta lite gott. (Och så klagar jag på att jag går upp i vikt hela tiden!)

Annars blir det väl att vara hemma idag. Ska försöka orka städa idag. Jag vet att jag säger det nästan varenda dag, men idag måste jag nästan rensa lite. Nästan alltid annars dyker det ju upp nåt annat kul, men nu kan vi inte skjuta på det här längre. Det måste städas!

(Psst. Måste bara skryta lite igen. 85 besökare på bloggen igår. Kul!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

12 oktober 2007 12:29

här har vi anledningen till att jag inte vill skaffa barn :P (än)

 
Ingen bild

zappalainen

12 oktober 2007 17:28

nu får du sluta gnälla, vet du nåt om barn överhuvudtaget? ja, han växer,går hand i hand med de olika trotsperioderna. det går över o han är ändå snäll om du jämför. sluta klaga för i helvete! puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se