Alla inlägg under september 2007

Av Sofie - 14 september 2007 12:36

Idag har vi varit på banken och skrivit under en herrans massa papper! Men nu är allt klart. Skönt att ha det färdigt. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi kommer att ha råd att bo i huset också! Enligt banken så ska vi ju ha det, så man får hoppas att det stämmer.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Snart är det väl lunch och sen efter det så ska ju Adde vila.
Får vi tag i barnvakt så blir det nog lägenhets-rens och städning som gäller. Synd att det är så ont om barnvakter hela tiden bara....


På måndag kommer nån snubbe eller två och installerar vår luftvärmepump som vi ska köpa. Najsigt! Förhoppningsvis kommer man spara nån krona eller så i uppvärmningskostnad sen. Aldrig helt fel.

Nästa gång Roger har ledigvecka så börjar Adrian inskolas på dagis! Jag fattar det knappt. Har jag en så stor unge?
Det kommer bli skönt ändå sen när han går på dagis, för då kommer ju jag kunna "jobba" lite. Men ändå.. Hur ska det gå?! Hur ska JAG klara av inskolningen?! Nä, nu måste jag tänka på nåt annat. Snyft.

ANNONS
Av Sofie - 13 september 2007 22:16

Nu ikväll fick vi äntligen internet i vårt lilla (stora) hus! ÄNTLIGEN! Jag har haft svår abstinens, men det har varit lugnare än vad jag trodde att det skulle vara. Det jag har saknat mest är MSN, och så bloggen förstås.
Det är så skönt att få kontakt med omvärlden igen!

Vi trivs bra i vårt hus. Roger har klippt vår gräsmatta för första gången idag. Det är ganska tufft med en egen gräsmatta.
Jag har varit duktig och dammsugit hela huset idag jag. Kan säga att jag var SVETTIG när jag var färdig. Men ändå är det lättare att dammsuga ett stort hus än en trång liten tvåa med miljoner småprylar!

Ska försöka fota huset litegrann med mobilen och lägga upp lite bilder så ni får se!

Hmm.. Jag har fått lite ångest. Adrian börjar på dagis om mindre än två veckor! Hur ska det gå???!!! För mig alltså. HJÄLP!

ANNONS
Av Sofie - 8 september 2007 17:58

Har inte bloggat på år och dar, känns det som.
Sitter hos mamma nu och lånar datorn en sväng, jag kände att jag led av svår internetabstinens.
Som alla kanske har räknat ut så har vi flyttat till vårt kära hus nu.
Allt är fridens, förutom just avsaknaden av internet och telefon. 3-5 veckor skulle det visst ta. Hjälp! Hur ska jag klara mig? Jag är ju beroende av blogg-läsning! Nä, jag får bita ihop helt enkelt.

Annars händer inte så mycket. Vi sitter mest hemma i huset och städar eller tar det lugnt. Och eldar i kaminen gör vi också. Himla mysigt måste jag säga. Och det är gudomligt att kunna ta en bastu lite när man vill!

Lägenheten är inte helt urstädad ännu, men vi ska ta tag i det nu när Roger får ledigvecka. Känns lite sorgligt att lämna lägenheten, men mest är det skönt. Dels är det jobbigt trångt och så alla grannar! Alla dumma högljudda grannar... Ååh vad det är skönt att bo i ett tyst hus.

Kom och hälsa på nån dag. Alltid kul med sällskap.
Nu kallar mamma - middagen är klar.
Vi hörs!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se