Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Nattsömn

Av Sofie - 30 september 2007 13:47

Gissa vem som har sovit i sin egen säng den senaste tiden??
Adrian, antar jag att ni tänker nu men då tänker ni FEL! Jag syftar faktiskt på min kära make.
Under tiden då sonen upptog mitten av vår säng har Roger haft svårt att sova, så ett tag har han sovit på soffan. Han säger att han måste orka jobba också! Men så, den senaste tiden har han faktiskt sovit i sin egen säng. Adrian också, såklart. Det har varit skönt att kunna sova ordentligt och jag måste säga att det är väldans bra för nattsömnen att kunna sträcka ut sig som man vill utan att vara orolig över att knocka ett litet barn!

Inatt har Adrian sovit från 21 (ja, lite sent blev det allt) till 4.30 Då ville han ha välling. Sen sov han som en liten griskulting till 7.45 ungefär. Då är det helt okej att kliva upp. Det är inte som när han vaknar och vill kliva upp 5, och man måste bråka för att få sova lite till.
Mer sömn to the people!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se