Direktlänk till inlägg 28 september 2007

Inskolning - Dag 5

Av Sofie - 28 september 2007 12:31

Idag var det en lite längre dag på dagis.
Från 9.00 till 11.30 har han varit där. Eller ja, t.o.m till 11.40 för jag och Roger var lite sena...

Det var så roligt imorse för när vi kom så ropade de andra barnen glatt att "nu kommer Adrian!". Vi vinkade men Adrian brydde sig inte utan drog direkt för att leka.

När vi kom och hämtade hade han precis ätit lunch. Köttbullar och sallad i massor hade han vräkt i sig.
Fröken berättade att han hade varit så glad idag! När de var ute och gungade hade han suttit och skrattat högt och sprattlat med både armar och ben.
Adrian fick en teckning av en tjej som heter Lova också.
De äldre tjejerna på dagis tycker att det är jättekul att vara med och ta hand om de söta småpojkarna som går på dagis.
De är med vid blöjbyten och de leker med dem osv. Gulligt!

Det finns en liten kille på dagis som tydligen har en mamma som liknar mig. Så varje gång jag kommer så kommer killen fram och säger "mamma" medan ögonen tindrar. Han vill klappa mig i håret och han är så söt.
Igår var det lite jobbigt när vi skulle hem.
Då kommer killen och är så ledsen för att jag ska gå. "Mammaaa!" grinar han och klamrar fast sig runt mina ben. Stackarn! Jag började nästan gråta.. Han var ju så ledsen! Idag såg jag honom inte alls. Lite synd, för han är så otroligt söt!


Adrian har förresten börjat säga sitt namn. Både för- och efternamn.
"Aanan Noonan" heter han! Är det inte sött?


Nu ligger Adrian och vilar och jag ska nog göra detsamma.
Ska se hur det går nu under helgen.. Adrian frågar efter dagis hela dagarna och jag tror inte att han kommer gilla att vara borta så länge. Så fort vi går till bilen så säger han "agis!". Jag längtar till måndag, och det gör nog Adrian också!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nino

28 september 2007 16:30

Näör var det du skulle börja på tomteverkstaden eller vad det nu var då?

 
Ingen bild

zappalainen

29 september 2007 01:44

Inte för att vara bitter eller avundsjuk, men va fan har NI gjort för att förtjäna detta barn? Lite tjurig blir jag nog ändå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se