Direktlänk till inlägg 25 september 2007

Inskolning - Dag 2

Av Sofie - 25 september 2007 20:45

Skrev ett långt inlägg nyss, men det försvann.. Bara att börja om! Suck..

Inskolningen idag gick bra. Första halvtimmen var han mer mammig än igår, men det var ändå glada miner och lite försökte han leka med andra barn.
När vi gick ut gick det lite bättre. Då fick han gunga och leka i sandlådan med sin inskolningsfröken, och då var det som att han glömde att vi var där! Jätteroligt hade han. Och han hade lämnat dagis som en glad liten pojke om det inte hade varit för att han ramlade och slog huvudet precis när vi skulle gå..
Imorgon ska vi få lämna honom "själv" på dagis en halvtimme ungefär. Under tiden ska jag och Roger sitta i personalrummet och uggla.. Känner mig lite nervös faktiskt, men jag hoppas att det kommer gå bra.

Nattningen gick bättre idag.
Han blev ledsen när jag lämnade rummet, men det tog inte ens fem minuter och så var han tyst.
Igår sov han faktiskt hela natten i egen säng! SKÖNT! Hoppas att det går lika bra inatt. Det hade varit underbart.

Ha en trevlig kväll!

 
ANNONS
 
Ingen bild

zappalainen

25 september 2007 23:04

du vill inte veta vad jag har gjort. så jävla korkad

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se