Direktlänk till inlägg 23 september 2007

Promenix

Av Sofie - 23 september 2007 15:23

Efter lunchen tog jag, Adrian och min kära moder en promenad till Ö&B. Adrian kämpade länge och väl, men till slut somnade han så sött i vagnen.
Jag shoppade litegrann i alla fall. Tänkte köpa en fin lampa, men de var väl slut för jag såg då ingen.
Istället köpte jag ett ritblock, kritor och ett bokstavs-pussel till min gosiga son. Och så röd lakrits och en cola till mig själv. Måste ju dricka nåt, man blir ju svettig efter en så låååång promenad. Va, är jag otränad? Nää, det kan ju inte alls stämma!

Adrian sov i ganska precis en timme. Han tyckte nog att det var ganska skönt. Det är alldeles för länge sedan som han fick sova utomhus.

Nu sitter vi och väntar på att Roger ska bli o-bakis. Vi ska åka till Coop och titta lite på lampor. Vi har ont om fin belysning i vårt hus.

Nu ska jag spela spel med Adrian igen. Han vill spela hela tiden. Jag tror han är spelberoende.....
Nu kommer han och säger "bollal" (bollar) så nu ska vi bowla på http://blip.se! Hejrå!

 
ANNONS
 
Anna

Anna" title="http://bloggagratis.se]Anna[/url]" target="_blank">bloggagratis.se]Anna[/url]

23 september 2007 21:29

ja, allt är bra med dig. Trist att det inte blev någon utgång för dig. Men det blir säkert en annan gång.

http://bunny. bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se